Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Πέφτει σήμερα η αυλαία της κανονικής διάρκειας στην Α’ Αργεντινής, με δύο αναμετρήσεις χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μπελγράνο – Ροζάριο Σεντράλ (24/05, 01:00): Η συγκομιδή των 13 βαθμών στις 15 πρώτες αγωνιστικές μιλά… από μόνη της για την άσχημη πορεία της Μπελγράνο στη φετινή λίγκα. Βέβαια, εντός έδρας έχει μετρήσει μόνο μία ήττα. Η Ροζάριο Σεντράλ, από την πλευρά της, έρχεται κουρασμένη από τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ και σίγουρα θα παραταχθεί με αλλαγές, αφού άλλωστε δεν παλεύει για κάτι στο πρωτάθλημα (σερί 0-3-4 στις τελευταίες επτά αγωνιστικές). Δε βλέπουμε να ανοίγει το σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.57 @ Stoiximan)

Χιμνάσια Λα Πλάτα – Κολόν Σάντα Φε (24/05, 03:15): Μόλις μία νίκη μετρά η Χιμνάσια Λα Πλάτα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-3-2), με το σερί αυτό να τη βγάζει εκτός της διεκδίκησης της πρώτης δυάδας του πρώτου ομίλου. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την Κολόν Σάντα Φε, που έχει συνδυάσει με άσφαιρες ήττες τα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Με αυτά τα δεδομένα, το NG φαντάζει ως μία ελκυστική επιλογή.

Προγνωστικό: NG (1.70 @ Goalbet)