Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η (προτελευταία) αγωνιστική της Α’ Αργεντινής, αμφότερες από τον πρώτο όμιλο.

Πατρονάτο – Ολίμπο (17/05, 01:00): Θέλει τη νίκη η Πατρονάτο στο σημερινό ματς, προκειμένου να ξεμπερδέψει οριστικά με την υπόθεση-παραμονή. Έχει συνδυάσει με ήττες τις 3/4 τελευταίες αγωνιστικές (1-0-3), αλλά παράλληλα έχει επικρατήσει στα 4/5 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Η Ολίμπο, από την πλευρά, της προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με την Μπάνφιλντ, μετρά μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-3-3) και παραμένει χωρίς διπλό στη φετινή λίγκα. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Μπάνφιλντ – Βελέζ Σάρσφιλντ (17/05, 03:15): Τυπική διαδικασία για αμφότερες τις ομάδες η αναμέτρηση του “Φλορένσιο Σολά”, με τη Βελέζ Σάρσφιλντ να χάνει την περασμένη αγωνιστική κάθε μαθηματική ελπίδα για την πρώτη δυάδα του πρώτου ομίλου (παρά τη νίκη με 2-0 επί της Κολόν Σάντα Φε). Ανέπαφη η εστία των φιλοξενούμενων στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μετρούν μόνο μία ήττα στις τελευταίες πέντε (3-1-1). Η γηπεδούχος Μπάνφιλντ προέρχεται από δύο κολλητές ισοπαλίες και έχει πανηγυρίσει μόλις δύο τρίποντα στο φετινό πρωτάθλημα. Τα τελευταία skor αμφότερων μας οδηγούν στο Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.63 @ Goalbet)