Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Τριάδα αναμετρήσεων περιλαμβάνει το σημερινό μενού της 13ης αγωνιστικής στην Α’ Αργεντινής. Η πρωτοπόρος του δεύτερου ομίλου, Λανούς, δοκιμάζεται στην έδρα της Τίγκρε.

Ροζάριο Σεντράλ – Χιμνάσια Λα Πλάτα (02/05, 22:00): Θετική η ψυχολογία στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, καθώς το νικηφόρο 0-1 επί της Γκρέμιο τους μετατρέπει σε φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες ενόψει της ρεβάνς των “16” της προσεχούς Παρασκευής (ξημερώματα). Βέβαια, η Ροζάριο Σεντράλ παραμένει χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (0-2-2). Μακριά από τα τρίποντα και η Χιμνάσια Λα Πλάτα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-1). Θα πάμε με την παράδοση, καθώς η Ροζάριο Σεντράλ προέρχται από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες επί της Χιμνάσια.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)

Τίγκρε – Λανούς (03/05, 01:00): Να… βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο του δεύτερου ομίλου θέλει η Τίγκρε, η οποία έχει επικρατήσει με σκορ 2-0 στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (επί Μπόκα Τζούνιορς και Σαρμιέντο). Βέβαια, “τρέχει” σερί 2-2-3 στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Η Λανούς, από την πλευρά της, συνεχίζει ακάθεκτη την εξαιρετική πορεία της, με το νικηφόρο 2-0 επί της Μπάνφιλντ να αποτελεί το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο (και το δέκατο στο φετινό πρωτάθλημα). Δύσκολη μοιάζει η πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Goalbet)

Ατλέτικο Τεμπερλέι – Ατλέτικο Τουκουμάν (03/05, 03:15): Βίοι αντίθετοι για τις δύο αντιπάλους στο φετινό πρωτάθλημα. Μόλις 12 βαθμούς έχει συλλέξει η Ατλέτικο Τεμπερλέι στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, μετρά τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (4-0-1). Βέβαια, η μοναδική νίκη ήρθε στο τελευταίο ματς μέσα στην έδρα της (2-0 επί Κίλμες). Η Ατλέτικο Τουκουμάν, αντίθετα, έχει συλλέξει 23 βαθμούς μέχρι στιγμής και μετρά μόνο μία ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (3-2-1). Τα εντός έδρας… νούμερα της Τεμπερλέι, σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα εκτός έδρας της Τουκουμάν, μας οδηγούν στο NG.

Προγνωστικό: NG (1.65 @ Betshop)