Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στην Έβερτον και τη Λίβερπουλ ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (19/12) η 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Έβερτον – Λίβερπουλ (22:00): Από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Άρσεναλ προέρχεται η Έβερτον, με το “τρίποντο” αυτό να είναι μόλις το δεύτερο που έχει πανηγυρίσει στα 12 πιο πρόσφατα ματς της (2-4-6) σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο στο γήπεδό της είναι αήττητη φέτος σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (4-4-0).

Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 0-3 εκτός έδρας της Μίντλεσμπρο, αφήνοντας πίσω την ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ (2-2) και την ήττα από την Μπόρνμουθ (4-3). Η τελευταία νίκη των “ζαχαρωτών” επί των κόκκινων, σημειώθηκε το 2010, ωστόσο τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στο “Γκούντισον Παρκ” ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

Η Λίβερπουλ δίνεται φαβορί, ωστόσο οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα. Η Έβερτον είναι αήττητη στο γήπεδό της φέτος, ενώ η νίκη επί της Άρσεναλ της έδωσε αυτοπεποίθηση. Το 1.95 του 1Χ αξίζει το ρίσκο.

Προγνωστικό: 1Χ (1.95 @ Stoiximan)