Δυο αναμετρήσεις διεξάγονται για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Μπραγκαντίνο να υποδέχεται τη Λουβερντένσε και τη Βίλα Νόβα να δοκιμάζεται στην έδρα της Ναούτικο.

Μπραγκαντίνο – Λουβερντένσε, (17/05, 01:15): Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Μπραγκαντίνο, που γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από τη Βιλά Νόβα. Απογοήτευσε με την εμφάνιση της και υποδέχεται τη Λουβερντένσε με στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. N/G τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τη Τζόινβιλ περιορίστηκε η Λουβερντένσε. Αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με το under 2,5 να εμφανίζεται στις τέσσερις πιο πρόσφατες.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,75 @ Stoiximan)

Ναούτικο – Βίλα Νόβα (17/05, 03:30): Με άδεια χέρια έφυγε από την έδρα της Κρισιούμα η Ναούτικο γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην πρεμιέρα. Κακή εμφάνιση, με τη Ναούτικο να θέλει να διασκεδάσει σήμερα τις εντυπώσεις. Ιδανικό ξεκίνημα για τη Βίλα Νόβα που επικράτησε άνετα με 3-1 της Μπραγκαντίνο. Δεν έχει καταφέρει σε κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ το under 2,5 εμφανίστηκε στα δέκα από τα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1,85 @ Betshop)