Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Επτά αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε να τις δούμε μία – μία ξεχωριστά.

Σάντερλαντ – Άρσεναλ (14:30): Σε τραγική κατάσταση η Σάντερλαντ, αγνοεί ακόμη τη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα δεν τα κατάφερε ούτε στο Λιγκ Καπ, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τη Σαουθάμπτον. Η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της κόντρα στη Ρέντινγκ, επιβλήθηκε 2-0 για το Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη “λευκή” ισοπαλία με τη Μίντλεσμπρο. Οι “κανονιέρηδες” στα 7/8 τελευταία παιχνίδια τους δεν έχουν δεχθεί γκολ, μπορούν να κάνουν το ίδιο και κόντρα στη Σάντερλαντ.

Προγνωστικό: 2 & No Goal (2.45 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι (17:00): Με αναπτερωμενο ηθικό πηγαίνει στο παιχνίδι με την Μπέρνλι η Γιουνάιτεντ, η οποία μεσοβδόμαδα επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Σίτι για το Λιγκ Καπ. Η Μπέρνλι στις τρεις τελευταίες “εξόδους” της για το πρωτάθλημα έχει δεχθεί εννέα συνολικά τέρματα, το over είναι πιθανόν να επιβεβαιωθεί και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Goalbet)

Μίντλεσμπρο – Μπόρνμουθ (17:00): Η Μίντλεσμπρο μετά τη “λευκή” ισοπαλία στο Λονδίνο με την Άρσεναλ ψάχνει σήμερα τη δεύτερη, μόλις, νίκη της στο πρωτάθλημα. Βέβαια, η Μπόρνμουθ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της παραμένει αήττητη με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η “Μπόρο”… καίγεται, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν πρόκειται να της χαρίσουν τίποτα.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.40 @ Betshop)

Τότεναμ – Λέστερ (17:00): Η Τοτεναμ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 2-1 στο “Άνφιλντ” από τη Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ και συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Η Λέστερ έχει την προσοχή της κατά κύριο λόγο στραμμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ επιβλήθηκε 3-1 της Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο, αν παρατηρήσει κανείς τα ματς που δίνει στην Αγγλία πριν από αυτά στην Ευρώπη, θα διαπιστώσει ότι χάνει και μάλιστα εύκολα. Η Τότεναμ έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.45 @ Magcibet)

Γουότφορντ – Χαλ (17:00): Σε καλύτερη κατάσταση από τη σημερινή αντίπαλό της είναι η Γουότφορντ. Στα έξι τελευταία παιχνίδια της μετρά τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα, ενώ η Χαλ σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ έχει συμπληρώσει επτά ματς χωρίς “τρίποντο” (0-1-6). Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση και θεωρούμε ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς, εύκολα ή δύσκολα.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Stoiximan)

Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι (17:00): Σε κρίση η Μάντσεστερ Σίτι, έχει συμπληρώσει έξι ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-3-3), μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ γνωρίζοντας την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0), ενώ την τρίτη υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γουέστ Μπρομ έχει ελπίδες να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο από την κόντρα του φαβορί, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.00 @ Goalbet)

Kρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ (19:30): Την ήττα με 3-1 εκτός έδρας από τη Λέστερ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Κρίσταλ Πάλας, που συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (0-1-2). Η Λίβερπουλ απέκλεισε την Τότεναμ για το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, διεύρυνε τι αήττητο σερί της στα δέκα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις (8-2-0). Προβάδισμα η Λίβερπουλ, έστω και αν οι αποδόσεις του διπλού δεν είναι ελκυστικές.

Προγνωστικό: 2 (1.72 @ Betshop)