Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Επτά αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (3/12) για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζουν το ματς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, καθώς και το ντέρμπι του Λονδίνου, Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (14:30): Ντέρμπι κορυφής στο “Eτιχαντ”, με τη Σίτι να προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο γήπεδό της σε επίπεδο πρωταθλήματος, όλες με 1-1, κόντρα σε Έβερτον, Σαουθάμπτον και Μίντλεσμπρο. Η Τσέλσι, από την πλευρά της, προέρχεται από επτά σερί νίκες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, με την τελευταία να την πετυχαίνει απέναντι στην Τότεναμ (2-1), ενώ στις έξι αμέσως προηγούμενες δεν είχε δεχθεί καν γκολ! Η Σίτι δίνεται φαβορί, αλλά οι “μπλε” είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Θα τους στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.45 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον (17:00): Η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε τέσσερα γκολ στην έδρα της Σουόνσι, αλλά δεν κατάφερε να πάρει καν ισοπαλία (5-4), φτάνοντας τις έξι διαδοχικές ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σαουθάμπτον έχει συνεχή ματς, την Τετάρτη αντιμετώπισε εκτός έδρας την Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ, ακολουθεί ο “τελικός” στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Χάποελ Μπερ Σεβά την Πέμπτη, ενώ μακριά από την έδρα της δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Η Πάλας “καίγεται” για βαθμούς, αξίζει να τη στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.25 @ Stoiximan)

Στόουκ – Μπέρνλι (17:00): Μία κακή παρένθεση αποδείχθηκε η ήττα από την Μπόρνμουθ για τη Στόουκ, η οποία επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 0-1 εκτός της Γουότφορντ. Υποδέχεται την Μπέρνλι, η οποία είναι τραγική μακριά από το γήπεδό της (0-1-4 φέτος στο πρωτάθλημα) και είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο ο άσσος “πληρώνει” ελάχιστα. Επιλογή με ρίσκο θα μπορούσε να αποτελέσει το Under 0.5 γκολ της Μπέρνλι, μια και οι “κλάρετς” έχουν σημειώσει μόλις ένα τέρμα μακριά από το κοινό τους.

Προγνωστικό: Μπέρνλι Under 0.5 γκολ (2.25 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Λέστερ (17:00): Το πάλεψε η Σάντερλαντ το παιχνίδι στο “Άνφιλντ”, άντεξε έως το 75′, ηττήθηκε, όμως, με 2-0, βάζοντας τέλος στο σερί των δύο νικών, που είναι και οι μοναδικές της φέτος στο πρωτάθλημα. Η Λέστερ συνεχίζει να μην πείθει εντός συνόρων και έκανε μία ακόμη γκέλα, μένοντας στο 2-2 εντός έδρας με τη Μίνλτεσμπρο. Η Σάντερλαντ βελτιώνεται το τελευταίο διάστημα, παρόλα αυτά δίνεται αουτσάιντερ απέναντι σε μία Λέστερ που αδυνατεί να δείξει το καλό της πρόσωπο στην Αγγλία. Θα πάμε με τον άσσο με κάλυψη.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.30 @ Stoiximan)

Τότεναμ – Σουόνσι (17:00): Είναι σίγουρο ότι η Τότεναμ δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της και η μία μόλις νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις αποτελεί την καλύτερη δυνατή απόδειξη. Η Σουόνσι πήρε μία νίκη με την… ψυχή στο στόμα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Η Τότεναμ δίνεται απόλυτο φαβορί και ίσως αξίζει να την κοντράρει κανείς, ωστόσο, καταλήγουμε στο Goal / Goal, το οποίο φαντάζει πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.83 @ Stoiximan)

Γουέστ Μπρομ – Γουότφορντ (17:00): Από αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0) προέρχεται η Γουέστ Μπρομ, η οποία, επιπλέον, στην έδρα της έχει ηττηθεί μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί. Η Γουότφορντ είναι απρόβλεπτη, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε και να ηττηθεί από τον οποιονδήποτε. Στοιχηματικά δεν προκύπτει κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. Ίσως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στον άσσο, αλλά δεν είναι και κάποια τεράστια ευκαιρία.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ (19:30): Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ, η Άρσεναλ συνεχίζει να πορεύεται αήττητη στο πρωτάθλημα. Η Γουέστ Χαμ έχει συμπληρώσει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) και το έργο της απέναντι στους “κανονιέρηδες” είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με σημείο, πιθανό είναι το Over, αλλά σε χαμηλές αποδόσεις.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.65 @ Stoiximan)