Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκηρώνεται την Κυριακή η 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε να τις δούμε μία – μία ξεχωριστά.

Άρσεναλ – Τότεναμ (14:00): Σε εκπληκτική κατάσταση η Άρσεναλ, έχει συμπληρώσει 15 ματς αήττητη, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει στα 12 από αυτά! Η Τότεναμ, από την πλευρά της, μετά και την ήττα από τη Λεβερκούζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, μετρά έξι ματς χωρίς νίκη (0-4-2). Θα πάμε με την εξαιρετική, μέχρι στιγμής, Άρσεναλ.

Προγνωστικό: 1 (1.93 @ Stoiximan)

Χαλ – Σαουθάμπτον (16:15): Σε τραγική κατάσταση η Χαλ, αγνοεί εδώ και οκτώ αγωνιστικές τη νίκη και υποδέχεται τη Σαουθάμπτον, η οποία προέρχεται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη, με ανατροπή, εις βάρος της Ίντερ για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι “Άγιοι” έχουν την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Προγνωστικό: 2 (1.71 @ Goalbet)

Λίβερπουλ – Γουότφορντ (16:15): Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Λίβερπουλ, η οποία έχει υποστεί μία μόλις ήττα φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γουότφορντ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, δύσκολα θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο η άμυνα των “κόκκινων” μπορεί να… επιτρέψει ένα γκολ.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.00 @ Betshop)

Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17:00): Προσπαθεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις η Σουόνσι, μάταια, όμως, μια και έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από την ήττα στην Τουρκία με 2-1 από τη Φενέρμπαχτσε για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι εντός έδρας, σε ένα ματς που θα μπορούσε να τελειώσει άνετα… 5-0! Τα ματς της Σουόνσι έχουν αρκετά γκολ συνήθως, η Γιουνάιτεντ κάποτε θα τα βάλει, θα επιλέξουμε το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Magicbet)

Λέστερ – Γουέστ Μπρομ (18:30): Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις “τρέχει” η Λέστερ, η οποία μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Γουέστ Μπρομ έχει να κερδίσει εδώ και πέντε ματς (0-3-2), ωστόσο στα τέσσερα από αυτά κατάφερε να σκοράρει. Η επιλογή του 2-3 γκολ λογικά μας καλύπτει, με δεδομένο ότι και η Λέστερ είχε παιχνίδι στη Δανία μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (1.90 @ Interwetten)