Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στην Πριμέιρα Λίγκα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Πόρτο και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τοντέλα – Ρίο Άβε (30/04, 18:00): Μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Σετούμπαλ πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Τοντέλα. Τρέχει ρεκόρ 3-2-1 στις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, μείωσε τη διαφορά στους τρεις από την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η Ρίο Άβε ηττήθηκε με 1-0 από την Μπενφίκα, εντός έδρας και έτσι έμεινε στο -3 από την έξοδο στην Ευρώπη. Ενδιαφερόμενες και οι δύο, πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Μπελενένσες – Πάκος Φερέιρα (30/04, 18:00): Την ήττα με 1-0 από τη Μποαβίστα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπελενένσες, εκτός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 2-2-2 στις τελευταίες της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αδιάφορη για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά η Πάκος Φερέιρα συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, επικράτησε 1-0 της Μπράγκα, εντός έδρας, φτάνοντας έτσι στην τρίτη σερί του στο πρωτάθλημα, στο -4 από την έξοδο στην Ευρώπη. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (2.89 @ Goalbet)

Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (30/04, 20:30): Με 2-1 της Ακαδέμικα επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική η Πόρτο, εκτός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αδιάφορη αφού είναι ήδη στην τρίτη θέση. Από την άλλη πλευρά η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε με 2-0 της Νασιονάλ Μαδέιρα, εντός έδρας, πετυχαίνοντας την έκτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Η Πόρτο δεν θέλει με τίποτα να σκεφτεί πως η Μπενφίκα θα πάρει το πρωτάθλημα. Μπορεί η Σπόρτινγκ να πάρει το «τρίποντο» και να συνεχίζει να ελπίζει για τίτλο.

Προγνωστικό: 2 (2.31 @ Betshop)