Προγνωστικά Κύπρου

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Κύπρου, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 17:00, στις 18:00 και στις 19:00.

ΑΕΚ – Ερμής Αραδίππου (26/11, 17:00): Κλάσεις ανώτερη η ΑΕΚ, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από την αρχή της σεζόν και θέλει ακόμη μια νίκη ώστε να διατηρήσει ή και να αυξήσει το +2 από τους διώκτες του. Ο Ερμής από την άλλη προέρχεται από δυο σερί νίκες, ωστόσο δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό και σήμερα. Θα πάμε με τους γηπεδούχους από το ημίχρονο.

Προγνωστικό: 1/1 (.70 @ Magicbet)

Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας (26/11, 18:00): Αμφότερες κινούνται στη μετριότητα τη φετινή σεζόν, με τη διαφορά ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Θα πάμε με την έδρα, καθώς οι γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί να διευρύνουν το σερί τους.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Magicbet)

ΑΕ Λεμεσού – Ομόνοια (26/11, 18:00): Το ντέρμπι της σημερινής ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την ΑΕΛ και την Ομόνοια να είναι αρκετά φορμαρισμένες. Αμφότερες θέλουν να αποφύγουν την ήττα σήμερα και δεν αποκλείεται να παίξουν συντηρητικά. Θα πάμε με την ισοπαλία που έχει αξία και αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Προγνωστικό: X (3.00 @ Magicbet)