Προγνωστικά Κόπα Άφρικα

Η 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου διεξάγεται σήμερα, με τη διοργανώτρια Γκαμπόν να αντιμετωπίζει την Μπουρκίνα Φάσο, ενώ το Καμερούν κοντράρεται με τη Γουινέα Μπισάου.

Γκαμπόν – Μπουρκίνα Φάσο (18/01, 18:00): Θύμα έκπληξης έπεσε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης η οικοδέσποινα Γκαμπόν, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στη Γουινέα Μπισάου, δεχόμενη το γκολ στο 90′. Η Μπουρκίνα Φάσο από την άλλη πήρε το βαθμό κόντρα στο φαβορί του ομίλου, Καμερούν, και ελπίζει σε νέα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Έδειξαν καλά στοιχεία οι φιλοξενούμενοι και το χ2 θα είναι η επιλογή μας, μιας και η Γκαμπόν πλην του Αμπαμεγιάνγκ δεν έχει κάτι το αξιόλογο.

Προγνωστικό: Χ2 (1.73 @ Goalbet)

Καμερούν – Γουινέα Μπισάου (18/01, 21:00): Κατώτερο των περιστάσεων παρουσιάστηκε το Καμερούν στην πρεμιέρα των ομίλων, μένοντας στο 1-1 με την Μπουρκίνα Φάσο. Η Γουινέα Μπισάου από την πλευρά της έκανε την έκπληξη, πήρε το βαθμό κόντρα στη διοργανώτρια Γκαμπόν και συνεχίζει να παίζει χωρίς άγχος μιας και θα είναι πάντα το αουτσάιντερ. Οι Καμερουνέζοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να μην μπλέξουν και λογικά θα την πάρουν.

Προγνωστικό: 1 (1.51 @ Goalbet)