Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με έντεκα αναμετρήσεις σήμερα Τρίτη (14/02) ανοίγει η αυλαία της 32ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ.

Άστον Βίλα – Μπάρνσλεϊ (14/02, 21:45): Επτάδα αγώνων χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Άστον Βίλα (0-2-5), η οποία συνεχίζει να παραπαίει βαθμολογικά, ούσα πιο κάτω και από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μπάρνσλεϊ αγνοεί το «τρίποντο» στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-2-1) και απέχει έξι πόντους απ’ τα πλέι οφ. Δεν «γιατρεύεται» με τίποτα η Άστον Βίλα, έχει μεγάλη αξία η κόντρα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.96 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπράιτον – Ίπσουιτς (14/02, 21:45): Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1) η Μπράιτον, παρέμεινε στη θέση της απευθείας ανόδου και στο +6 απ’ την τρίτη Χάντερσφιλντ. Από την άλλη πλευρά η Ίπσουιτς πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγώνες (0-2-2) και διατηρήθηκε στα  μεσαία στρώματα της κατάταξης. Χαμηλός ο «άσσος», θα πάρουμε το ρίσκο και θα τον επιλέξουμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο, όπως συνηθίζει σε αρκετά παιχνίδια της η Μπράιτον.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο – 1 τελικό (3.86 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντέρμπι – Κάρντιφ (14/02, 21:45): Στο 2-1-3 το ρεκόρ που τρέχει η Ντέρμπι στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχει διαφορά πέντε πόντων απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Κάρντιφ δεν μπορεί να βρει σταθερότητα εύκολα στο παιχνίδι της, αλλά αποδεικνύει πόσο «ζημιάρα» μπορεί να γίνει στην καλή της μέρα. Κι εδώ υπάρχει αξία στην κόντρα, με κάλυψη ωστόσο, γιατί οι γηπεδούχοι είναι καλοί στην έδρα τους.

Προγνωστικό: Χ2 (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φούλαμ – Νότιγχαμ (14/02, 21:45): Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες ο απολογισμός της Φούλαμ στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, απέχει έξι πόντους απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Νότιγχαμ τρέχει ρεκόρ 3-1-2 στις πρόσφατες εμφανίσεις της, ούσα στο +7 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Παιχνίδι που δεν αξίζει να μπλέξεις, παρά μόνο με τα πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.55 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Λιντς – Μπρίστολ Σίτι (14/02, 21:45): Από δύο διαδοχικές ήττες έρχεται η Λιντς, η οποία είδε τη διαφορά από την απευθείας άνοδο να αυξάνεται στους δέκα πόντους. Από την άλλη πλευρά η Μπρίστολ Σίτι είναι αήττητη στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της (1-2-0), ευρισκόμενη στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης και στο +3 απ’ τα «κόκκινα». Μπορεί να επιστρέψει στις νίκες η γηπεδούχος και θα την στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (2.08 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νόριτς – Νιούκαστλ (14/02, 21:45): Πεντάδα αγώνων αήττητη συμπλήρωσε η Νόριτς (4-1-0), η οποία απέχει πλέον δύο πόντους απ’ τα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Νιούκαστλ είναι αήττητη στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της (4-1-0) και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, ούσα στο +7 απ’ την τρίτη θέση. Αμφότερες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, το παιχνίδι μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. Εμείς επιλέξαμε το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό:  G/G (1.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πρέστον – Μπέρμιγχαμ (14/02, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές γνώρισε η Πρέστον (0-3-1), η οποία βρίσκεται στα μεσαία στρώματα της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μπέρμιγχαμ μετράει μια νίκη στις πρόσφατες δέκα αναμετρήσεις της (1-3-6), ούσα και αυτή με τη σειρά της στη μέση του πίνακα. Σε καλά επίπεδα κυμαίνεται ο «άσσος» και αποτελεί την επιλογή μας.

Προγνωστικό: 1 (2.01 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρόδεραμ – Χάντερσφιλντ (14/02, 21:45): Πέντε αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ρόδεραμ (0-1-4), η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης και στο -14 απ’ την παραμονή στην κατηγορία. Από τη δική της πλευρά η Χάντερσφιλντ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, παίζει με την ψυχολογία στα ύψη και απέχει έξι πόντους απ’ την απευθείας άνοδο. Σε καλά επίπεδα βρίσκουμε το «διπλό» και αποτελεί ένα από τα σημεία της εμβόλιμης.

Προγνωστικό: 2 (1.71 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σέφιλντ Γουέν. – Μπλάκμπερν (14/02, 21:45): Με καλή ψυχολογία πλέον η Γουένσντεϊ, η οποία έρχεται από δύο σερί νίκες και παρέμεινε εντός θέσεων πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Μπλάκμπερν μετράει ένα «τρίποντο» στις πρόσφατες πέντε αναμετρήσεις της (1-2-2), εξακολουθεί να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης και στο -2 απ’ την σωτηρία. Τα λίγα τέρματα είναι πολύ πιθανόν να επιβεβαιωθούν σ’ αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γουλβς – Γουίγκαν (14/02, 21:45): Από δύο διαδοχικές ήττες έρχεται η Γουλβς, η οποία έμεινε στο +6 απ’ την γραμμή του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η Γουίγκαν αγνοεί το «τρίποντο» (0-1-2) στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της και απέχει πέντε πόντους απ’ την παραμονή. Αμφότερες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και τα λίγα τέρματα θα είναι η επιλογή μας.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρέντινγκ – Μπρέντφορντ (14/02, 22:00): Πεντάδα αγώνων αήττητη είναι η Ρέντινγκ η οποία πάντως προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και έμεινε στο -7 απ’ την απευθείας άνοδο. Από την άλλη πλευρά η Μπρέντφορντ τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της, ούσα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Καλές οι τιμές που κυκλοφορούν στον «άσσο».

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε