Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (28/01) η 28η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ.

Νόριτς – Μπέρμιγχαμ (28/01, 17:00): Επέστρεψε στις νίκες η Νόριτς μετά το 3-1 επί της Γουλβς και μείωσε τη διαφορά στους πέντε πόντους απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Μπέρμιγχαμ αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια (0-3-3), είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Κάτι τέτοια παιχνίδια οφείλει να πάρει η Νόριτς αν θέλει να μπει στα πλέι οφ.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πρέστον – Ίπσουιτς (28/01, 17:00): Τετράδα αγώνων που παραμένει αήττητη (2-2-0) συμπλήρωσε η Πρέστον, η οποία βρίσκεται στη μέση της κατάταξης και στο -5 απ’ τα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Ίπσουιτς τρέχει ρεκόρ 3-0-3 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της, ούσα λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, καλύτερη επιλογή η ενασχόλησή μας με τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.10 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρέντινγκ – Κάρντιφ (28/01, 17:00): Από δύο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Ρέντινγκ, η οποία παρέμεινε εντός πρώτης εξάδας και στο +3 απ’ την έβδομη θέση. Από την άλλη πλευρά η Κάρντιφ είναι σε άψογη αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετράει τρία σερί «τρίποντα», ξεφεύγοντας έτσι ακόμη περισσότερο απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Ικανή για τη ζημιά η φιλοξενούμενος, αξίζει το ποντάρισμα ειδικά από τη στιγμή που βλέπουμε τη Ρέντινγκ να ξεφουσκώνει.

Προγνωστικό: 2 (3.21 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρόδεραμ – Μπάρνσλεϊ (28/01, 17:00): Στο 2-0-4 το ρεκόρ που τρέχει η Ρόδεραμ στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, βρίσκεται πάντα στον πάτο της κατάταξης και στο -9 απ’ την παραμονή. Από την άλλη πλευρά η Μπάρνσλεϊ μετράει μια ήττα στις πρόσφατες έξι αναμετρήσεις της (4-1-1), ούσα στο -4 απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Παλεύει όλα τα παιχνίδια η γηπεδούχος που εντός έδρας παίρνει αυτό που θέλει. Σε τιμές αουτσάιντερ έχει λογική ο “άσσος”.

Προγνωστικό: 1 (2.90 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΚΠΡ – Μπέρτον (28/01, 17:00): Τέσσερα παιχνίδια αήττητη είναι η ΚΠΡ (3-1-0), η οποία αύξησε στους οκτώ πόντους τη διαφορά της απ’ τα «κόκκινα». Από τη δική της πλευρά η Μπέρτον μετράει επτά ήττες στις πρόσφατες οκτώ αναμετρήσεις της (1-0-7) και συνεχίζει να καταρρέει βαθμολογικά, ευρισκόμενη πάντα εντός επικίνδυνης ζώνης, στο όριο απ’ την παραμονή στην κατηγορία. Εντελώς αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, κρίνονται αρκετά μεγάλες οι τιμές που κυκλοφορούν στον «άσσο».

Προγνωστικό: 1 (2.21 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε