Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Πλήρης η αγωνιστική δράση σήμερα Παρασκευή (24/02) στην Τζούπιλερ Λιγκ της Ολλανδίας, όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 21:00. 

Αλμίρε Σίτι – Ος (24/02, 21:00): Επιστροφή στις ήττες για την Αλμίρε, μετά από δύο σερί νίκες, έμεινε στο -2 απ’ την πρώτη πεντάδα. Από την άλλη πλευρά η Ος προέρχεται από δύο σερί θετικά αποτελέσματα και διατηρήθηκε στη 14η θέση της κατάταξης. Η Αλμίρε αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής μέσα στην έδρα της και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Καμπούρ – Μάαστριχτ (24/02, 21:00): Επέστρεψε στις νίκες η Καμπούρ, μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1) και βρίσκεται εντός πλέι οφ (η Γιονγκ Αϊντχόφεν είναι 5η, αλλά δεν μπορεί να συμμετάσχει στα πλέι οφ). Από την άλλη πλευρά η Μάαστριχτ είναι αήττητη στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της (1-4-0), ούσα εδώ και πολύ καιρό εντός ζώνης πλέι οφ. Κι εδώ θεωρούμε πως η έδρα έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γ. Άγιαξ – ΦΚ Αϊντχόφεν (24/02, 21:00): Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Γιονγκ Άγιαξ μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1), διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, αλλά ως γνωστόν δεν μπορεί να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η ΦΚ Αϊντχόφεν αγνοεί το «τρίποντο» στις τρεις πρόσφατες εμφανίσεις της (0-1-2), έχοντας μείνει πολύ πίσω στην κατάταξη. Παιχνίδι που δεν αξίζει να μπλέξεις με σημείο. Καλύτερη επιλογή τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: Over 2.5  (1.44 @2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Έμεν – Φορτούνα Σιτ. (24/02, 21:00): Σ’ άνοδο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Έμεν, η οποία έρχεται από δύο σερί νίκες, ωστόσο έχει μείνει πολύ πίσω απ’ την πρώτη πεντάδα. Από την άλλη πλευρά η Φορτούνα είναι αήττητη στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της (2-2-0) και στοχεύει απ’ εδώ και πέρα σ’ ένα καλύτερο πλασάρισμα. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Έμεν, μπορεί η Φορτούνα να πάρει κάτι απ’ τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Χ2 (2.17 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Χέλμοντ – Γ. Ουτρέχτη (24/02, 21:00): Σε τραγική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Χέλμοντ, η οποία μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες, αλλά έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ μετά την κατάκτηση της δεύτερης περιόδου. Από την άλλη πλευρά η Γιονγκ Ουτρέχτη έρχεται και αυτή από δύο σερί ήττες και δεν πείθει με τη γενικότερη παρουσία το τελευταίο διάστημα. Έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η γηπεδούχος.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρέντα – Φόλενταμ (24/02, 21:00): Μια νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων (1-1-3) μετράει η Μπρέντα, η οποία έμεινε στο -2 απ’ την είσοδό της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Φόλενταμ τρέχει ρεκόρ 4-0-2 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και παρέμεινε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής, δεν βγαίνει άκρη με σημείο, πολύ πιθανόν να βρουν δίχτυα αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.47 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γ. Αϊντχόφεν – Βααλβάικ (24/02, 21:00): Σ’ εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Γιονγκ Αϊντχόφεν, καθώς έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που παίζει, αφού δεν έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Βααλβάικ βρίσκεται και αυτή στο ανέβασμά της, μετρώντας δύο σερί νίκες. Παιχνίδι που θα έχει γκολ και από τις δύο πλευρές.

Προγνωστικό: G/G (1.53 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φένλο – Ακιλίζ (24/02, 21:00): Από δύο σερί νίκες έρχεται η Φένλο, η οποία βρίσκεται πάντα στην κορυφή και στο +11 απ’ την Τρίτη Φόλενταμ. Από την άλλη πλευρά η Ακιλίζ επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές (1-2-0) και διατηρήθηκε το -8 απ’ την προτελευταία Ντόρντρεχτ. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος, μόνο με θαύμα θα χάσει τους τρεις βαθμούς. Χαμηλός ο «άσσος», καλύτερη επιλογή τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: Over 3.5 (1.65 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τέλσταρ – Ντεν Μπος (24/02, 21:00): Στο 2-2-2 το ρεκόρ που τρέχει η Τέλσταρ στις τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, καθώς είναι στο +19 απ’ την ουραγό Ακιλίζ. Από την άλλη πλευρά η Ντεν Μπος αγνοεί το «τρίποντο» στα τρία πρόσφατα παιχνίδια (0-1-2), ευρισκόμενη στη 13η θέση της κατάταξης. Χαίρονται το ποδόσφαιρο αμφότερες, άλλο ένα παιχνίδι που θα μας απασχολήσουν τα πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.60 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντόρντρεχτ – Ντε Γκράαφτσαπ (24/02, 21:00): Πεντάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-1-4) μετράει η Ντόρντρεχτ, η οποία παρέμεινε στο +8 απ’ την τελευταία θέση. Από τη δική της πλευρά η Ντε Γκράαφτσαπ επέστρεψε στις νίκες μετά από την ήττα από την Έμεν (2-0) και βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη θέση της στην κατάταξη. Καλύτερη και πιο ποιοτικά ομάδα οι φιλοξενούμενοι, έχουν ευκαιρία να ντουμπλάρουν τις νίκες.

Προγνωστικό: 2 (2.25 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε