Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Με οκτώ αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Παρασκευή (17/02) η 26η αγωνιστική στη Έερστε Ντιβίζιε.

Φορτούνα Σιτ. – Γ. Ουτρέχτη (17/02, 21:00): Μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια (1-3-2) μετράει η Φορτούνα, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη. Από την άλλη πλευρά η Γιονγκ Ουτρέχτη τρέχει ρεκόρ 2-0-4 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της, έχει πετύχει τον στόχο της (παραμονή) και διασκεδάζει περισσότερο τις εντυπώσεις. Έχει αποκτήσει δυναμική στην έδρα της η Φορτούνα και είναι το φαβορί για τη νίκη. Θα πάμε μαζί της.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ακιλίζ – Γ. Άγιαξ (17/02, 21:00): Παλεύει όλα της τα παιχνίδια η ουραγός Ακιλίζ, ελπίζοντας στο θαύμα, ενώ συμπλήρωσε τρεις αγώνες αήττητη (1-2-0). Από την άλλη πλευρά η Γιονγκ Άγιαξ έμεινε για δεύτερη αγωνιστική μακριά από τον καλό του εαυτό (0-1-1), παραμένοντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Τη… ζωή της παίζει η γηπεδούχος, σηκώνει κόντρα το ζευγάρι από τη στιγμή που οι ρεζέρβες του Αίαντα δεν είναι στα καλύτερα τους.

Προγνωστικό: 1Χ (3.20 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Αλμίρε Σίτι – Καμπούρ (17/02, 21:00): Από δύο σερί νίκες έρχεται η Αλμίρε, η οποία μείωσε τη διαφορά της απ’ τα πλέι οφ στον πόντο. Από τη δική της πλευρά η Καμπούρ αγνοεί τη νίκη στις δύο τελευταίες εμφανίσεις της (0-1-1) και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Παιχνίδι που μπορεί να κάτσει οπουδήποτε, εμείς επιλέγουμε τα πολλά τέρματα, καθώς αμφότερες σκοράρουν νε χαρακτηριστική ευκολία.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.50 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντε Γκράαφτσαπ – Τέλσταρ (17/02, 21:00): Άμεση επιστροφή στην πραγματικότητα για την Ντε Γκράαφτσαπ, η οποία ηττήθηκε 2-0 από την Έμεν, φτάνοντας έτσι τις πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια (1-0-5). Από την άλλη πλευρά η Τέλσταρ είναι αήττητη στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της (2-1-0), παίζει καλό ποδόσφαιρο απελευθερωμένη από το άγχος (έχει σωθεί). Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, κάποια στιγμή θα αρχίσουν να παίρνουν νίκες.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φόλενταμ – Φένλο (17/02, 21:00): Σε φουλ φόρμα η Φόλενταμ, μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια (5-0-1) και φιγουράρει στην τρίτη θέση, στο -8 απ’ την απευθείας άνοδο. Από τη δική της πλευρά η Φένλο μετράει μια ήττα στις πρόσφατες 15 αναμετρήσεις της (12-2-1) και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, κομμένο στη μέση. Πολύ δυνατή στην έδρα της η Φόλενταμ (πέντε σερί νίκες), η Φένλο όμως είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δύσκολα κοντράρεται. Πάμε με την ασφαλή επιλογή του εκατέρωθεν σκοραρίσματος.

Προγνωστικό: G/G (1.50 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ος – Ντεν Μπος (17/02, 21:00): Αντίδραση έβγαλε μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες η Ος, η οποία διαθέτει τη χειρότερη άμυνα  και μία από τις παραγωγικές επιθέσεις της κατηγορίας. Από την άλλη πλευρά η Ντεν Μπος έρχεται από δύο σερί ήττες, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Παιχνίδι που δεν αξίζει να μπλέξεις με σημείο. Πάμε με τα πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.08 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Βααλβάικ – Ντόρντρεχτ (17/02, 21:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές πέτυχε η Βααλβάικ (0-1-3), στο γειτονικό ντέρμπι επί της Μπρέντα (3-2 εκτός έδρας). Από τη δική της πλευρά η Ντόρντρεχτ αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-1-3) Χαμηλά βρίσκεται ο «άσσος», οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και έχουν το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Χέλμοντ – Έμεν (17/02, 21:00): Από τρεις διαδοχικές ήττες με βαρύ σκορ έρχεται η Χέλμοντ, η οποία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Έμεν μετράει μια ήττα στις πρόσφατες έξι αναμετρήσεις της (2-3-1) και κάνει τα πάντα για να μπορέσει να μπει στην πρώτη πεντάδα. Το «διπλό» βρίσκεται αρκετά ψηλά για τα δεδομένα του παιχνιδιού και θα το τιμήσουμε.

Προγνωστικό: 2 (2.95 @2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε