Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο (17/12) η 19η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Χετάφε – Βαγιαδολίδ (17:00): Πανίσχυρη στην έδρα της η Χετάφε, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί είναι αήττητη, έχοντας πανηγυρίσει τέσσερις νίκες, στις οποίες δε δέχθηκε καν γκολ. Σε ανοδική πορεία είναι, από την άλλη πλευρά και η Βαγιαδολίδ. “Τρέχει” αήττητη τριών αγώνων (2-1-0), διατηρώντας παράλληλα, ανέπαφη την εστία της, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα ματς της σημείωσε οκτώ τέρματα.Αντιμετώπισε, βέβαια, ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Στο “Αλφοσο Πέρες” τα πράγματα θα είναι αρκετά πιο δύσκολα. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)

Λούγκο – Ουέσκα (19:00): “Μάχη” με φόντο την πρώτη εξάδα, η Λούγκο έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας. Στοιχηματικά, ωστόσο, θα επιλέξουμε το Goal / Goal μια και έχουμε δύο ομάδες που σκοράρουν με άνεση, αλλά δέχονται εύκολα γκολ. Συγκεκριμένα, η Λούγκο προέρχεται από τέσσερα σερί Goal / Goal και Over 2.5, ενώ η Ουέσκα μετρά πέντε διαδοχικά Goal / Goal. Επιλογή, λοιπόν, το αμφίσκορο, αν κάποιος επιθυμεί να ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να το συυνδυάσει με Over.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.80 @ Stoiximan)

Τενερίφη – Αλκορκόν (19:00): Μόλις ένας πόντος χωρίζει τις δύο ομάδες, η Τενερίφη μπροστά στο κοινό της είναι αήττητη φέτος με τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες σε εννέα παιχνίδια. Η Αλκορκόν είναι καθαρά μία ομάδα έδρας και όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της…. πελαγοδρομεί. Απόδειξη, οι δύο μόλις πόντοι που έχει συγκεντρώσει στις εννέα “εξόδους” της για τη Σεγούντα. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.12 @ Stoiximan)

Οβιέδο – Κόρδοβα (19:00): Αποτελεσματική εντός έδρας η Οβιέδο, δίνεται φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, ωστόσο η Κόρδοβα πουλάει ακριβά το τομάρι της και δε θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ στα 8/9 ματς που έχουν δώσει μακριά από το γήπεδό της, θεωρούμε ότι μπορούν να τα καταφέρουν και απέναντι στην Οβιέδο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.95 @ Stoiximan)

Χιρόνα – Ταραγόνα (21:00): Η Χιρόνα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Αλκορκόν και επιστρέφει στο γήπεδό της, εκεί όπου είναι αήττητη φέτο σε επίπεδο πρωταθλήματος, με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε εννέα αγώνες. Η Ταραγόνα το παλεύει, αλλά αδυνατεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση της κατάταξης. Η Χιρόνα έχει το προβάδισμα, αν και το 1.65 του άσσου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Stoiximan)