Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή (29/01) η 23η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Bethome.gr.

Νουμάνθια – Χετάφε (13:00): Πολύ καλή στην έδρα της η Νουμάνθια, μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο, ακόμη και στη Χετάφε, η οποία έχει να χάσει από τις 12 Νοεμβρίου, μετρώντας σε οκτώ ματς που ακολούθησαν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Νουμάνθια, ιδιαίτερα στην έδρα της, συνηθίζει να μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια. Ο άσσος στο ημίχρονο αξίζει της προσοχής μας.

Προγνωστικό: 1 ημίχρονο (3.30 @ Stoiximan)

Κόρδοβα – UCAM Μούρθια (17:00): Καθόλου καλά δεν τα πηγαίνει η Κόρδοβα, στο πρωτάθλημα δεν έχει σκοράρει καν στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Ντέρμπι με φόντο την παραμονή το σημερινό ματς με την UCAM Μούρθια, η οποία “παλεύει” σε όλα τα παιχνίδια της, κατά κανόνα. Σε οριακό σημείο η Κόρδοβα, θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να κερδίσει.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Stoiximan)

Μαγιόρκα – Κάντιθ (19:00): Η Μαγιόρκα “καίγεται” για τη νίκη, αλλά η Κάντιθ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δε θα ασχοληθούμε με τελικό νικητή, θα πάμε με το αμφίσκορο μια και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα, ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.00 @ Stoiximan)

Αλμερία – Οβιέδο (19:00): Η Αλμερία φιγουράρει στην προτελευταία θέση της κατάταξης, αλλά στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει στο γήπεδό της έχει κερδίσει! Αντίθετα, η Οβιέδο μακριά από το κοινό της δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, χαρακτηριστικό ότι έχει ηττηθεί και στις τέσσερις τελευταίες “εξόδους” της. Επιλογή ο Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Stoiximan)

Σαραγόσα – Λούγκο (21:00): Η Σαραγόσα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και ποντάρει πολλά στην έδρα της προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση. Έχει το προβάδισμα απέναντι στη Λούγκο, η οποία στις δέκα φετινές της “εξόδους” για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν έχει κερδίσει δύο μόνο φορές.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Stoiximan)