Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή (12/03) η 29η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας.

Αλμερία – Ουέσκα (13:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2) πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Αλμερία, επικρατώντας 1-2 της Λούγκο. Η Ουέσκα παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα ματς (3-1-0) και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.25 @ Stoiximan)

Σεβίλλη Β – Ταραγόνα (17:00): Οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Σεβίλλη (0-5-3), ωστόσο στο γήπεδό της έχει υποστεί μία μόλις ήττα φέτος (6-6-1). Η Ταραγόνα προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ενώ έχει ηττήθηκε μία μόλις φορά στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Πιθανή η ισοπαλία, πιο ασφαλής επιλογή φαντάζει το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.95 @ Stoiximan)

Κάντιθ – Βαγιεκάνο (19:00): Στην πρώτη εξάδα φιγουράρει η Κάντιθ, η οποία στην έδρα της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και υποδέχεται τη Βαγιεκάνο η οποία ιδιαίτερα μακριά από τη “βάση” της δυσκολεύεται πολύ να κερδίσει. Δύσκολα θα “σπάσει” ο Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Stoiximan)

Ρέους – Χιρόνα (19:00): Έξι ισοπαλίες μετράει στα οκτώ τελευταία παχνίδια της η Ρέους, ενώ η Χιρόνα βαδίζει ολοταχώς προς την Πριμέρα, όντας στη 2η θέση και έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Οριακό φαβορί η Χιρόνα, αξίζει της στήριξής μας.

Προγνωστικό: 2 (2.65 @ Stoiximan)

Χετάφε – Τενερίφη (21:30): Η Χετάφε προέρχεται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-1 από τη Χιρόνα, ωστόσο στην έδρα της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα εκεί φέτος (8-5-1). Η Τενερίφη έχει να χάσει από τις 10 Δεκεμβρίου και δε τη βλέπουμε να χάνει ούτε σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.62 @ Stoiximan)