Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (28/01) η 23η αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Σεβίλλη ΙΙ – Τενερίφη (17:00): “Κοιλιά” κάνει η Σεβίλλη ΙΙ, η οποία έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Η Τενερίφη, αντίθετα, προέρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (3-1-0) και μπορεί να πάρει τη νίκη σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.90 @ Stoiximan)

Μιραντές – Ρέους (19:00): Προσπαθεί να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού η Μιραντές και για να το κάνει αυτό βασίζεται κατά κύριο λόγο στην έδρα της, εκεί όπου έχει πανηγυρίσει και τις πέντε φετινές της νίκες. Η Ρέους δε θα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά στοιχηματικά αξίζει να ποντάρουμε στο μεγαλύτερο κίνητρο και τον παράγοντα έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.60 @ Stoiximan)

Ταραγόνα – Ουέσκα (19:00): Εξακολουθεί να μην μπορεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση η Ταραγόνα, η οποία στο γήπεδό της σπάνια χάνει, δείχνοντας “προτίμηση” στις ισοπαλίες. Η Ουέσκα, από την πλευρά της, αδυνατεί να κερδίσει μακριά από το γήπεδό της, αλλά και αυτή δεν ηττάται εύκολα. Περιμένουμε παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες,, με την επιλογή μας να είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.02 @ Stoiximan)

Αλκορκόν – Λεβάντε (19:00): Η Αλκορκόν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας υποστεί μόλις δύο ήττες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η Λεβάντε συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της, προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες, στις οποίες δεν έχει δεχθεί γκολ και το Διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.80. Φαντάζει, επομένως, μία επιλογή που αξίζει της προσοχής μας.

Προγνωστικό: 2 (2.80 @ Stoiximan)

Βαγιαδολίδ – Βαγιεκάνο (21:00): Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η Βαγιαδολίδ, η οποία, επιπλέον, στα έξι τελευταία ματς που έχει δώσει στην έδρα της για το πρωτάθλημα δεν έχει δεχθεί γκολ (4-2-0). Η Βαγιεκάνο, από την πλευρά της, αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-3-2), ενώ μακριά από το κοινό της δυσκολεύεται ακόμη και να σκοράρει. Επιλογή ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.12 @ Stoiximan)