Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Πέντε παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή (22/01) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Λεβάντε – Νουμάνθια (13:00): “Τρένο” η Λεβάντε μετρά πέντε διαδοχικές νίκες, στις οποίες κράτησε την εστία της ανέπαφη. Σε πολύ καλή κατάσταση η Νουμάνθια, μπορεί να απειλήσει τη Λεβάντε. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα πάμε με το αμφίσκορο, μια και η Νουμάνθια έχει τις δυνατότητες να σκοράρει απέναντι την άμυνα της Λεβάντε.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.00 @ Stoiximan)

Ρέους – Μαγιόρκα (17:00): Η Ρέους είναι από τις πιο “σφιχτές” ομάδες της κατηγορίας, στα παιχνίδια της σημειώνονται τα λιγότερα τέρματα από κάθε άλλης ομάδας, 1.62 κατά μέσο όρο. Η Μαγιόρκα, από την πλευρά της, σκοράρει δύσκολα μακριά από το γήπεδό της, δεν αποκλείεται να δούμε ένα ματς που θα κριθεί στο ένα γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 γκολ (2.45 @ Stoiximan)

Χετάφε – Μιραντές (19:00): Σε εξαιρετική κατάσταση η Χετάφε, είναι αήττητη εδώ και επτά ματς, έχοντας κερδίσει στα πέντε από αυτά. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία της Μιραντές, προέρχεται από έξι διαδοχικές εκτός έδρας ήττες, στις οποίες δεν έχει καν σκοράρει. Δύσκολα θα αλλάξει η μοίρα της σήμερα.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (2.45 @ Stoiximan)

Χιρόνα – Σεβίλλη ΙΙ (19:00): Μόλις μία ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει υποστεί η Χιρόνα. Τα “πιτσιρίκα” της Σεβίλλης, μετά από το κακό φινάλε το 2016, έχει ξεκινήσει το 2017 με μία νίκη και μία ισοπαλία. Έχουν αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνουν από έδρες. Αποτέλεσμα μπορεί να μην πάρουν, βέβαια, αλλά ένα τέρμα θα το πετύχουν.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.97 @ Stoiximan)

Κάντιθ – Αλμερία (21:00): Από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Βαγιαδολίδ προέρχεται η Κάντιθ, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε σερί τεσσάρων νικών. Η Αλμερία βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και ειδικά μακριά από την έδρα της είναι τραγική (0-3-8). Στο 2.08 ο Άσσος, θα τιμηθεί.

Προγνωστικό: 1 (2.08 @ Stoiximan)