Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (02/10) στη Β’ Ισπανίας.

UCAM Μούρθια – Μιραντές (13:00): Από τη “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της Μαγιόρκα προέρχεται η Μούρθια, η οποία παραμένει αήττητη μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε έξι ματς. Υποδέχεται τη Μιραντές που μετά από τις πρώτες επτά αγωνιστικές μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Πιο έμπειρη η Μιραντές, μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της UCAM Μούρθια.

Προγνωστικό: Χ2 (1.80 @ Stoiximan)

Χιρόνα – Ρέους (17:00): Επιτέλους νίκη για τη Χιρόνα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Χετάφε, βάζοντας τέλος σε ένα σερί πέντε αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, στους οποίους μετρούσε τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Ρέους αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν και μετά το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών παραμένει αήττητη (3-4-0). Εκτός έδρας, μάλιστα, πανηγύρισε τις δύο από τις τρεις φετινές της νίκες. Μπορούν να πετύχουν από ένα γκολ και οι δύο ομάδες.

Προγνωστικό: Goal/Goal (2.05 @ Goalbet)

Λεβάντε – Βαγιαδολίδ (19:00): Ακόμη μία νίκη για τη Λεβάντε την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Έλτσε και έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς μετά από επτά παιχνίδια, ενώ στο γήπεδό της μετά από τρία ματς μετρά ισάριθμα “τρίποντα”. Η Βαγιαδολίδ προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, η τελευταία εντός έδρας από την Ουέσκα και βρίσκεται δίκαια στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό απο το συγκεκριμένο ματς.

Προγνωστικό: No Goal (1.70 @ Betshop)

Οβιέδο – Νουμάνθια (19:00): Επιτέλους νίκη για την Οβιέδο, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από την έδρα της Κάντιθ, επικρατώντας 2-0. Έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, αναμετρήσεις στις οποίες, μάλιστα, είχε σημειώσει μόλις ένα τέρμα. Η Νουμάνθια επικράτησε την προηγούμενη εβδομάδα 2-1 εντός έδρας της Σαραγόσα. Μακριά από το γήπεδό της σε τρία παιχνίδια έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. “Σφιχτές” και οι δύο ομάδες, θα πάμε με το Under 2.5

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Magicbet)

Τενερίφη – Χετάφε (19:00): Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μιραντές η Τενερίφη και ηττήθηκε 3-2, εκτός έδρας. Ήταν η πρώτη της ήττα μετά από δύο νίκες και μία ισοπαλία, αγώνες στους οποίους είχε καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Η Χετάφε από την πλευρά της, είναι τραγική, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει μία μόλις νίκη, εντός έδρας κόντρα στην Οβιέδο με 2-1, και στα τέσσερα υπόλοιπα έχει υποστεί ισάριθμες ήττες, χωρίς να σημειώσει γκολ.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Stoiximan)

Βαγιεκάνο – Κάντιθ (21:00): “Έκλεψε” το βαθμό η Βαγιεκάνο κόντρα στη Ρέους, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις σε 1-1. Απέφυγε, όμως, την ήττα για μία ακόμη φορά, έχοντας ηττηθεί μόνο σε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η Κάντιθ, από την πλευρά της, υποδέχθηκε την Οβιέδο και δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από το ματς (0-2). Δεν πείθει εκτός έδρας, σε τρεις αγώνες έχει αποσπάσει μόλις έναν βαθμό.

Προγνωστικό: 1 (1.74 @ Goalbet)