Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Μπίλεφελντ – Σαντχάουζεν (28/10, 19:30): Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι στην προτελευταία θέση με μόλις πέντε βαθμούς. Σαφώς ανώτερη μέχρι στιγμής η Σαντχάουζεν, θα την εμπιστευτούμε κόντρα στην τραγική Μπίλεφελντ, ωστόσο θα καλυθφούμε και στην ισοπαλία.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.12 @ Stoiximan)

Μόναχο 1860 – Άουε (28/10, 19:30): Αμφότερες απογοητεύουν με την ως τώρα παρουσία τους, όντας στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι δυο ομάδες θα ψάξουν σήμερα τη νίκη με κάθε κόστος, και η σκοπιμότητα θα είναι σε πρώτο πλάνο. Αναμένουμε τις δυο ομάδες με αμυντικούς προσανατολισμούς, έτσι θα επιλέξυμε τα λίγα γκολ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Goalbet)

Διναμό Δρέσδης – Μπράουνσβαϊγκ (28/10, 19:30): Ασταμάτητη μοιάζει τη φετινή σεζόν η Μπράουνσβαϊγκ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή και ήδη στο +5 από τους διώκτες της. Η Διναμό από την άλλη είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, παραμένει όμως μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ιδίως μέσα στο “σπίτι” της. Θα πάμε με την αποφυγή της ήττας από πλευράς γηπεδούχων, καθώς και να στραβοπατήσουν οι φιλοξενούμενοι δεν θα αλάξει κάτι τραγικά στην πορεία τους προς την Μπουντεσλίγκα.

Προγνωστικό: 1Χ (1.57 @ Stoiximan)