Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Νυρεμβέργη – Μπράουνσβαϊγκ (10/02, 19:30): Από την εκτός έδρας δύσκολη νίκη με 3-2 κόντρα στη Χάιντενχαϊμ προέρχεται η Νυρεμβέργη, η οποία ωστόσο παραμένει στο -7 από την πρώτη τριάδα την οποία σηματοδοτεί η σημερινή της αντίπαλος. Η Μπράουνσβαϊγκ από την πλευρά της δείχνει να χάνει τη δυναμική που είχε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, από την κορυφή έχει υποχωρήσει στην 3η θέση και λογικά θα περάσει ακόμη ένα δύσκολο απόγευμα κόντρα στη Νυρεμβέργη. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Magicbet)

Φορτούνα Ντ. – Καϊζερσλάουτερν (10/02, 19:30): Ανεβασμένη δέιχνει η Καϊζερσλάουτερν μετά τη διακοπή, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Βίτσμπουργκερ και κατάφερε να ξεφύγει στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Στην απόλυτη μετριότητα κινείται από την πλευρά της η Φορτούνα, δύσκολα θα διασπάσει τη “σφιχτή” Καϊζερσλάουτερν. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους, έχοντας και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.05 @ Magicbet)

Άουε – Γκρόιτερ Φιρτ (10/02, 19:30): Ματς “ζωής και θανάτου” στο σημερινό για την Άουε, η οποία βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, όντας στο -2 από τη σωτηρία της. Η Γκρόιτερ από την πλευρά της δείχνει ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, ενώ αναμένεται να είναι κουρασμένη από το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Γκλάντμπαχ, στο οποίο ηττήθηκε με 0-2. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος, με αρκετή δόση ρίσκου όμως.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Magicbet)