Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 19:30.

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντ. (03/03, 19:30): Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μπόχουμ, η οποία προέρχεται από δυο σερί νίκες, ανεβαίνοντας έτσι στη 10η θέση και στο +10 αό την επικίνδυνη ζώνη. Η Φορτούνα από την πλευρά της αγνοεί τη νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει υποχωρήσει στη 12η θέση και πλέον είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Θα πάμε με την έδρα και το μομέντουμ.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Magicbet)

Ουνιόν Βερολίνου – Βίτσμπουργκερ (03/03, 19:30): Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την Ουνιόν να είναι “καυτή” και να έχει ρεκόρ 4-1-0 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ η Βίτσμπουργκερ αγνοεί την επιτυχία στα πέντε τελευταία, έχοντας ρεκόρ 0-2-3. Έδρα, φόρμα και ποιότητα ομάδας, μας οδηγούν με ασφάλεια στην επιλογή του άσσου.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Magicbet)

Διναμό Δρέσδης – Καϊζερσλάουτερν (03/03, 19:30):  Αμφότερες οι ομάδες είναι αρκετα ασταθείς το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας ρεκόρ 2-1-2 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.Μεγαλύτερο το κίνητρο των γηπεδούχων στην αποψινή αναμέτρηση, καθώς απέχουν επτά βαθμούς από τις θέσεις της ανόδου και δεν έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες. Η “Λάουτερν” από την πλευρά της είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και θα ψάξει ακόμη μια επιτυχία ώστε να είναι ακόμη πιο άνετη. Επιλογή μας θα αποτελέσει το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Magicbet)