Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις ανοίγει απόψε (31/03) η αυλαία της 31ης αγωνιστικής στη Ligue 2.

Αμιάν – Κλερμόν (31/03, 21:00): Σε σταθερά καλή κατάσταση βρίσκεται η Αμιάν, η οποία συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για την άνοδο. Από την άλλη πλευρά η Κλερμόν έχει αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας απ’ τις επικίνδυνες θέσεις και δεν δείχνει να αγχώνεται για την παραμονή στην κατηγορία. Πιο κοντά στη νίκη δείχνει να βρίσκεται η γηπεδούχος και οι τιμές του «άσσου» κρίνονται ικανοποιητικές.

Προγνωστικό: 1 (1.92 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γκαζελέκ Αζαξιό – Μπουργκ Περονάζ (31/03, 21:00): Στη μέση της κατάταξης έχει σταθεροποιηθεί η Γκαζελέκ, η οποία είναι πέντε παιχνίδια αήττητη (2-3-0). Από την πλευρά της η Μπουργκ δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. Από τις πιο ουσιαστικές εντός έδρας ομάδες η Γκαζελέκ, μπορεί να επιβεβαιώσει τον «άσσο», ο οποίος δεν είναι δα και κανένα… κελεπούρι.

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Λαβάλ – Αζαξιό (31/03, 21:00): Σε διαρκή κάθοδο βρίσκεται το τελευταία διάστημα η Λαβάλ, η οποία θα παλέψει μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από τη δική της πλευρά η Αζαξιό έχει απομακρυνθεί εννιά πόντους απ’ τα «κόκκινα» και βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της. Ανεξήγητο να δίνεται φαβορί η ουραγός, στα δεξιά βρίσκεται η αξία, θέλει πάντως και κάλυψη.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.55 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Χάβρη – Ρεμς (31/03, 21:00): Στη μέση της κατάταξης έχει σταθεροποιηθεί η Χάβρη, η οποία δεν δείχνει ακόμη έτοιμη να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Από την άλλη πλευρά η Ρεμς βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ και έχει αρχίσει να γίνεται αποτελεσματική και εκτός έδρας. Άκρως ικανοποιητικές οι τιμές του «διπλού» αξίζει να πάρουμε το ρίσκο και να στηρίξουμε τη φιλοξενούμενη.

Προγνωστικό: 2 (3.15 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιμ – Βαλενσιέν (31/03, 21:00): Μια απ’ τις σταθερές αξίες της φετινής Ligue 2 είναι η Νιμ, η οποία προσπαθεί να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της ανόδου. Από την άλλη πλευρά η Βαλενσιέν μετράει μια ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια και δεν έχει εξασφαλιστεί 100% στην κατηγορία. Με βάση την εκτός έδρας ανυπαρξία και την φιλότιμη εντός έδρας Νιμ, ο «άσσος» έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.82 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιόρ – Οσέρ (31/03, 21:00): Βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό η Νιόρ και με δύο νίκες έχει καθιερωθεί πάνω από τη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Οσέρ αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της και όπως όλα δείχνουν θα δώσει τη δική της μάχη μέχρι τέλους για την αποφυγή του μοιραίου. Όσα πάνε και όσα έρθουν εντός έδρας η Νιόρ, αναγκασμένη να ρισκάρει η Οσέρ, οπότε και το αμφίσκορο αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: G/G  (1.93 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τουρ – Ερυθρός Αστέρας (31/03, 21:00): Με ανεβασμένη ψυχολογία πλέον η Τουρ, μετά τις δύο σερί νίκες που πέτυχε και την έβγαλαν από τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και είδε τη διαφορά απ’ τις επικίνδυνες θέσεις να μειώνεται σημαντικά. Αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο «άσσος».

Προγνωστικό: 1 (1.78 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τρουά – Ορλεάν (31/03, 21:00): Τη δική της μάχη με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία εξακολουθεί να δίνει η Τρουά. Από την άλλη πλευρά η Ορλεάν προσπαθεί να βγει απ’ τις επικίνδυνες θέσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα και το έργο της στην έδρα της Τρουά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Σε καλά επίπεδα κινείται ο «άσσος» και αποτελεί την επιλογή μας.

Προγνωστικό: 1 (1.84 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες