Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Με επτά αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Παρασκευή (17/02) η 26η αγωνιστική στη Ligue 2.

Οσέρ – Αζαξιό (17/02, 21:00): Από δύο σερί νίκες έρχεται η Οσέρ, η οποία βγήκε από τις επικίνδυνες θέσεις, ούσα στον πόντο απ’ τα μπαράζ και στο +2 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Αζαξιό τρέχει ρεκόρ 4-0-2 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Αμφότερες έχουν ανεβασμένο ηθικό οπότε το αμφίσκορο μοιάζει με την πιο ασφαλή επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπουργκ Περονάς – Τουρ (17/02, 21:00): Τριάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-1-2) συμπλήρωσε η Μπουργκ Περονάς, η οποία βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τουρ αγνοεί το «τρίποντο» στις πέντε πρόσφατες εμφανίσεις της (0-3-2) και όπως ήταν λογικό έπεσε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Καμία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο η ουραγός θεωρούμε πως μπορεί να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη συγκεκριμένη έδρα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.70 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κλερμόν – Ρεμς (17/02, 21:00): Πέντε αγώνες χωρίς νίκη (0-2-3) συμπλήρωσε η Κλερμόν, η οποία βρίσκεται στο +6 απ’ τα μπαράζ παραμονής και στο +7 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Ρεμς γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια (1-3-0) και έμεινε έναν πόντο πίσω από τα μπαράζ ανόδου και δύο απ’ την απευθείας άνοδο. Διακρίνουμε ένα λάθος στο άνοιγμα του σετ και πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερες απ’ όσο αποτυπώνεται το «διπλό». Θέλει πάντως και κάλυψη.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.12 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γκαζελέκ Αζαξιό – Νιόρ (17/02, 21:00): Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γκαζελέκ Αζαξιό, η οποία βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξη. Από τη δική της πλευρά η Νιόρ μετράει μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια (3-2-1) είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο η εκτός έδρας παρουσία της (τέσσερα παιχνίδια άσφαιρη) είναι απογοητευτική. Δίνουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στον «άσσο».

Προγνωστικό: 1 (2.08 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ερυθρός Αστέρας – Στρασβούργο (17/02, 21:00): Τρία σερί παιχνίδια αήττητος (1-2-0) είναι ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά το Στρασβούργο τρέχει ρεκόρ 3-1-2 στις πρόσφατες αναμετρήσεις του και απέχει έναν πόντο απ’ τα μπαράζ ανόδου και δύο απ’ την απευθείας άνοδο. Πολύ ισορροπημένο δείχνει το συγκεκριμένο ζευγάρωμα. Καλή επιλογή η ισορροπία στο πρώτο μέρος.

Προγνωστικό: Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (1.93 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σοσό – Λαβάλ (17/02, 21:00): Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (1-0-4) πέτυχε η Σοσό, η οποία προσπαθεί να διατηρηθεί σε κοντινή επαφή με τις πρώτες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Λαβάλ αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-3-1) και παρέμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σε καλά επίπεδα κινείται ο «άσσος» και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Προγνωστικό: 1 (1.91 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τρουά – Νιμ (17/02, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια αήττητη (2-1-0) γνώρισε η Τρουά, η οποία πάντως διατηρήθηκε στα υψηλά στρώματα της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Νιμ είναι αήττητη στις πρόσφατες επτά αναμετρήσεις της (4-3-0) και προσπαθεί να μειώσει όσο μπορεί τη διαφορά απ’ τις θέσεις ανόδου. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αδικείται από το σετ η Νιμ, δεν πάμε με την κόντρα που εμπεριέχει αρκετή δόση ρίσκου και επιλέγουμε το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.73 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Βαλενσιέν – Αμιάν (17/02, 21:00): Πεντάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-3-2) συμπλήρωσε η Βαλενσιέν, η οποία οπισθοχώρησε αρκετά στην κατάταξη. Από την άλλη πλευρά η Αμιάν έρχεται από δύο «καθαρές» νίκες και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, στον πόντο απ’ τα μπαράζ. Σωστά μοιρασμένο το σετ, αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, υπάρχει αξία προς τα δεξιά.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε