Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Με οκτώ αναμετρήσεις επαναρχίζει το πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής στη Γαλλία, με ώρα έναρξης 21:00.

Μπουργκ Περονάς – Ρεμς (13/01, 21:00): Επτά αγωνιστικές είναι αήττητη η Μπουργκ (2-5-0), η οποία βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης και στο +6 απ’ τα μπαράζ υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η Ρεμς είχε μείνει αήττητη τρεις αγωνιστικές (2-1-0) πριν τη διακοπή και βρίσκεται στις θέσεις της απευθείας ανόδου, στο όριο απ’ τα πλέι οφ. Πολύ ισορροπημένο το σετ, καλύτερη επιλογή είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γκαζελέκ Αζαξιό – Οσέρ (13/01, 21:00): Στο 2-1-3 το ρεκόρ που τρέχει η Γκαζελέκ στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ούσα λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Οσέρ μετράει μόλις μια ήττα στις πρόσφατες έξι αναμετρήσεις της (1-4-1), έσφιξε πολύ αμυντικά, αλλά παραμένει στις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού. Δεν υπάρχει αξία στον «άσσο» και γι’ αυτό θα πάμε με την ισορροπία στο ημίχρονο, θεωρώντας ότι καμία δεν θα πάρει μεγάλη ρίσκα από την αρχή.

Προγνωστικό: Ισοπαλία στο ημίχρονο (2.00 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιμ – Χάβρη (13/01, 21:00): Επέστρεψε στις νίκες η Νιμ, μετά από δύο σερί ήττες και βρίσκεται πάνω από τη μέση της κατάταξης, πολύ μακριά απ’ τα πλέι οφ ανόδου. Από την άλλη πλευρά η Χάβρη αγνοεί το «τρίποντο» στις πέντε πρόσφατες εμφανίσεις της (0-2-3), ευρισκόμενη μια θέση πάνω από την αντίπαλό της και στο -5 απ’ τα πλέι οφ. Κι εδώ είναι πολύ μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, καλύτερη επιλογή το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Νιόρ – Λαβάλ (13/01, 21:00): Τέσσερις αγωνιστικές που αγνοεί τη νίκη συμπλήρωσε η Νιόρ (0-2-2), η οποία βρίσκεται στη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Λαβάλ έχει να πανηγυρίσει κι αυτή «τρίποντο» εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), ευρισκόμενη στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής / υποβιβασμού. Στην έδρα της στηρίζεται φέτος η Νιόρ και θεωρούμε πως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ορλεάν – Μπρεστ (13/01, 21:00): Τέσσερις αγώνες συμπλήρωσε η Ορλεάν που αγνοεί τη νίκη (0-1-3) και παρέμεινε στον πάτο της κατάταξης, στον πόντο απ’ τα μπαράζ και στο -3 απ’ την απευθείας παραμονή. Από την άλλη πλευρά η Μπρεστ είναι αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια (2-1-0) και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης. Παρατηρήθηκε λάθος στο σετ των αποδόσεων και το «διπλό» μπαίνει εύκολα στο παιχνίδι μας, έστω κι αν προέκυψε διακοπή.

Προγνωστικό: 2 (3.00 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ερυθρός Αστέρας – Κλερμόν (13/01, 21:00): Μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει ο Ερυθρός Αστέρας (1-1-4), ο οποίος βρίσκεται στο +3 απ’ τα μπαράζ υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η Κλερμόν μετράει μια ήττα στις επτά πρόσφατες αναμετρήσεις της (3-3-1), ευρισκόμενη στη μέση της κατάταξης. Δύσκολο για πρόβλεψη το συγκεκριμένο ζευγάρωμα, καλύτερη επιλογή είναι το αμφίτερμα.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τουρ – Λανς (13/01, 21:00): Τέσσερα παιχνίδια αήττητη είναι η Τουρ (2-2-0), η οποία βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη και απέχει μόλις έναν πόντο απ’ τα μπαράζ παραμονής. Από τη δική της πλευρά η Λανς μετράει μόλις μια ήττα στην τελευταία οκτάδα αγώνων (4-3-1), ούσα στην 3η θέση της κατάταξης και στο -1 απ’ την απευθείας άνοδο. Αξία στην κόντρα του φαβορί.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.20 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τρουά – Αζαξιό (13/01, 21:00): Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τρουά (0-1-2), η οποία παραμένει μια ανάσα από την είσοδό της στα πλέι οφ και στον πόντο απ’ την απευθείας παραμονή. Από την άλλη πλευρά η Αζαξιό αγνοεί τη νίκη στα πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια (0-2-2), ευρισκόμενη στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης και στο +5 απ’ τα μπαράζ υποβιβασμού. Δυνατή τη φετινή σεζόν στην έδρα της η Τρουά.

Προγνωστικό: 1 (1.88 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε