Προγνωστικά Β’ Γαλλίας: Με επτά αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Παρασκευή (03/03) η 28η αγωνιστική στην Ligue 2.

Οσέρ – Ρεμς (03/03, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις σερί ήττες πέτυχε η Οσέρ, η οποία απομακρύνθηκε στους τέσσερις πόντους απ’ τις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Ρεμς μετράει μια ήττα στις πρόσφατες αναμετρήσεις της (2-4-1), ευρισκόμενη στη δεύτερη θέση της κατάταξης παρέα με την Λανς. Δεν είναι σωστά μετρημένο το σετ, υψηλές οι τιμές που βρίσκονται στο «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (2.86 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπουργκ Περονάζ – Νιμ (03/03, 21:00): Από δύο σερί νίκες έρχεται η Μπουργκ, η οποία διατηρήθηκε πάνω από τη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Νιμ είναι αήττητη εννιά αγωνιστικές (4-5-0) και βρίσκεται στο -5 απ’ τα μπαράζ και την απευθείας άνοδο. Σωστά μοιρασμένο το σετ, δεν βγαίνει άκρη με σημείο, καλύτερη επιλογή το αμφίτερμα.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρεστ – Αζαξιό (03/03, 21:00): Διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης η Μπρεστ μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Ρεμς και βρίσκεται στο +6 απ’ τα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη πλευρά η Αζαξιό στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε (0-1-1) έμεινε άσφαιρη και βρίσκεται στο +8 απ’ τα μπαράζ παραμονής. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.82 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Κλερμόν – Λαβάλ (03/03, 21:00): Επέστρεψε στις  νίκες η Κλερμόν και απομακρύνθηκε πέντε πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Λαβάλ συνεχίζει να βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, ούσα στην προτελευταία θέση και στο -4 απ’ τα μπαράζ παραμονής. Έχει ευκαιρία να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της η γηπεδούχος.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γκαζελέκ Αζαξιό – Τουρ (03/03, 21:00): Στο 1-2-3 το ρεκόρ που τρέχει η Γκαζελέκ στα τελευταία παιχνίδια, ευρισκόμενη στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τουρ αγνοεί τη νίκη στις εννιά πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-4-5) και παρέμεινε στον πάτο της κατάταξης. Έχει τον τρόπο η Τουρ και πετυχαίνει τουλάχιστον ένα τέρμα στις τελευταίες εξόδους της. Αξιόλογη εντός η Γκαζελέκ και έτσι καταλήξαμε στο υψηλό αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ερυθρός Αστέρας – Λανς (03/03, 21:00): Πέντε αγωνιστικές αήττητος είναι ο Ερυθρός Αστέρας (2-3-0), ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Λανς μετράει μια ήττα στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της (2-2-1) και εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Σε καλή κατάσταση αμφότερες, η επιλογή μας γι’ αυτό το παιχνίδι είναι το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (2.07 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σοσό – Χάβρη (03/03, 21:00): Τρεις αγωνιστικές αήττητη (1-2-0) είναι η Σοσό, η οποία απέχει πλέον πέντε πόντους απ’ την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Από τη δική της πλευρά η Χάβρη δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ευρισκόμενη στη μέση της κατάταξης. Πολύ δύσκολα θα σημειωθούν πάνω από δύο τέρματα σ’ αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.47 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε