Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρεις αναμετρήσεις σήμερα Σάββατο (11/03) συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Σετούμπαλ – Φεϊρένσε (11/03, 18:00): Πέντε αγώνες χωρίς νίκη (0-2-3) συμπλήρωσε η Σετούμπαλ, η οποία έπεσε κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Φεϊρένσε συμπλήρωσε τριάδα αγώνων που δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης (0-1-2, έμεινε άσφαιρη). Αμφότερες δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θεωρούμε πως ο βαθμός δεν θα κακοπέσει σε καμία.

Προγνωστικό: Χ (3.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τσάβες – Μπράγκα (11/03, 20:15): Από δύο σερί εκτός έδρας ήττες έρχεται η Τσάβες, η οποία έχει σταθεροποιηθεί εδώ και καιρό πάνω από τη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Μπράγκα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από έξι παιχνίδια (0-3-3) και δείχνει να βρίσκει ξανά τον καλό της εαυτό. Θα της δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα, σε αποδόσεις αρκετά ικανοποιητικές.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τοντέλα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (11/03, 22:30): Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η Τοντέλα (0-3-2), η οποία παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Από τη δική της πλευρά η Σπόρτινγκ δεν μπόρεσε να δώσει στις νίκες, μένοντας στην ισοπαλία με την Γκιμαράες (1-1 εντός έδρας) και έχει απομακρυνθεί αισθητά απ’ την πρώτη δυάδα. Έχουν στενέψει τα περιθώρια για τα «λιοντάρια» και λογικά θα ξεσπάσουν πάνω στο «πτώμα» της ουραγού.

Προγνωστικό: Σπόρτινγκ -1.5 (2.10 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε