Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα Σάββατο (11/02) συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Τοντέλα – Φεϊρένσε (11/02, 13:45): Από δύο σερί θετικά αποτελέσματα έρχεται η Τοντέλα (κράτησε ανέπαφη την εστία της), ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και απέχει δύο πόντους απ’ τη σωτηρία. Από την άλλη πλευρά η Φεϊρένσε συμπλήρωσε τετράδα αγώνων αήττητη (2-2-0) και δείχνει σε εξίσου καλή κατάσταση. Διακρίνουμε ένα λάθος στο άνοιγμα του σετ, αδικείται απ’ αυτό η φιλοξενούμενος.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.10 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σετούμπαλ – Τσάβες (11/02, 18:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις σερί νίκες γνώρισε η Σετούμπαλ, η οποία παρέμεινε πάνω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τσάβες δεν πείθει τελευταία με τις εμφανίσεις της, βρίσκεται στην ίδια θέση με τη σημερινή της αντίπαλο και με βάση τα όσα έχει δείξει στην έδρα της η Σετούμπαλ (τέσσερις σερί νίκες) έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Εστορίλ – Πάκος Φερέιρα (11/02, 20:15): Εννιά αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Εστορίλ (0-2-7), η οποία παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης και στον πόντο απ’ τον υποβιβασμό. Από τη δική της πλευρά η Πάκος πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (0-1-4) και παρέμεινε στο +6 απ’ τα «κόκκινα». Μπορούν να μην ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γκιμαράες – Πόρτο (11/02, 22:30): Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Γκιμαράες, η οποία αγνοεί τη νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια (0-1-1). Από την άλλη πλευρά η Πόρτο πήρε το ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ (2-1 εντός έδρας), έφτασε τις τέσσερις νίκες και έμεινε στον πόντο από τη μισητή Μπενφίκα. Δύσκολη έξοδος για τους «δράκους», η Γκιμαράες αδικείται από το σετ. Πάμε με την έκπληξη.

Προγνωστικό: 1Χ (2.40 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε