Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Σάββατο (03/12) η 12η αγωνιστική στην Πριμέιρα Λίγκα.

Ρίο Άβε- Τοντέλα (03/11, 18:00): Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγώνες (0-1-4) πανηγύρισε η Ρίο Άβε, η οποία βρίσκεται στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τοντέλα τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στις πρόσφατες εμφανίσεις της. Έστριψε η γηπεδούχος, μπορεί να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Σετούμπαλ (03/11, 20:15): Τον καλό εαυτό της βρήκε ξανά η Σπόρτινγκ, η οποία μετράει δύο νίκες, βρίσκεται όμως στο -5 από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά η Σετούμπαλ έχει απολογισμό 1-2-3 στα τελευταία παιχνίδια. Περιμένουμε μια εύκολη επικράτηση των «λιονταριών», παρότι η Σετούμπαλ είναι αξιόμαχη μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονο η Σπόρτινγκ (1.75 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πόρτο – Μπράγκα (03/11, 22:30): Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Πόρτο, η οποία προέρχεται από τρεις ισοπαλίες και ήδη τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται στους επτά πόντους. Από τη δική της πλευρά η Μπράγκα έχει απολογισμό 4-1-1 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Δεν αξίζει να μπλέξουμε με το χαμηλό «άσσο». Καλύτερη επιλογή το αμφίσκορο, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε