Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα (02/04) η 27η αγωνιστική στην Πριμέιρα Λίγκα.

Σετούμπαλ – Μορεϊρένσε (02/04, 18:00): Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Σετούμπαλ, η οποία πάντως έχει αποκτήσει μεγάλη διαφορά απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Μορεϊρένσε βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με την αντίπαλό της, αλλά έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, καθώς η διαφορά της απ’ τις τελευταίες θέσεις είναι μικρότερη σε σχέση αυτή που έχει αποκτήσει η Σετούμπαλ. Πολύ ζόρικο παιχνίδι, καλύτερη επιλογή η ισορροπία στο πρώτο μέρος.

Προγνωστικό:  Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (1.82 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπελενένσες – Φεϊρένσε (02/04, 18:00): Από δύο ήττες που ήταν εντός προγράμματος έρχεται η Μπελενένσες, η οποία έχει αποσπαστεί αρκετούς πόντους απ’ τα «κόκκινα» και δεν δείχνει να αγχώνεται. Από τη δική της πλευρά η Φεϊρένσε έρχεται με άλλη ψυχολογία, καθώς οι δύο νίκες που πέτυχε της ανύψωσαν το ηθικό. Καμία δεν θα δυσαρεστηθεί με τον βαθμό.

Προγνωστικό: Χ (3.03 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Αρούκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (02/04, 20:00): Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Αρούκα, η οποία προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες. Από την άλλη πλευρά η Σπόρτινγκ έχει σταθεροποιηθεί στην 3η θέση της κατάταξης και δύσκολα θα μπορέσει να πάει παραπάνω, αλλά και δύσκολα να την χάσει. Αναμένουμε μια ακόμη άνετη επικράτηση των «λιονταριών».

Προγνωστικό: 2 (1.44 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπράγκα – Μαρίτιμο (02/04, 22:15): Τέσσερα παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Μπράγκα, η οποία δίνει τη δική της μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης. Από την άλλη πλευρά η Μαρίτιμο μετράει μια ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια και θέλει να μπει σφήνα ανάμεσα στις δύο ομάδες του «νησιού» (Μπράγκα, Γκιμαράες) με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Δέχεται εντός έδρας γκολ η Μπράγκα, γιατί όχι να μην δεχθεί από την αρκετά αξιόλογη επιθετικά Μαρίτιμο;

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες