Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Α’ Νορβηγίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Στρομσγκόντσετ – Μπόντο Γκλιμτ (16:30): Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Στρόμσγκοντσετ, η οποία μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Σόγκνταλ με 2-1, κέρδισε και τη Στάμπεκ, με 1-0 μακριά από το γήπεδό της. Η Μπόντο Γκλιμτ, από την άλλη, εμφάνισε σοβαρές αμυντικές αδυναμίες και ηττήθηκε 3-4 από τη Χάουγκεσουντ. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, ενώ τα τελευταία παιχνίδια της έχουν αρκετά γκολ. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G και Over 2.5 (2.17 @ Stoiximan)

Μπραν – Σόγκνταλ (19:00): Επανήλθε στις νίκες η Μπραν, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Βίκινγκ. Μόλις μία ήττα έχει υποστεί στο φετινό πρωτάθλημα (3-2-1), μακριά από το γήπεδό της από τη Ρόζενμποργκ με 3-0, ενώ μπροστά στο κοινό της δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ φέτος. Η Σόγνταλ, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο σερί ήττες, ενώ φέτος μακριά από την έδρα της σε τρία ματς δεν έχει ακόμη νίκη, έχοντας σκοράρει μία μόνο φορά. Προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, θα πάμε με τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.81 @ Goalbet)