Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις περιέχει το μενού της Α’ Αγγλίας σήμερα Τρίτη (12/04). Η Τζίλιγχαμ φιλοξενεί την Γουόλσολ και η Μπάρνσλεϊ την Όλνταμ.

Τζίλιγχαμ – Γουόλσολ (12/04, 21:45): Στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμεινε το Σάββατο η Τζίλιγχαμ. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές (2-4-0). Εντός πλέι οφ και στο +6 από την έβδομη θέση. Από τη δική της πλευρά η Γουόλσολ γνώρισε την ήττα 1-0 από την Όλνταμ, εκτός έδρας, αγνοώντας για δεύτερη σερί αγωνιστική το «τρίποντο». Με τη σειρά της και αυτή στο +6 από την έβδομη θέση. Πολύ ισορροπημένο μοιάζει, δύσκολα θα κάνει τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα η Γουόλσολ. Ζαριά στην ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.20 @ Stoiximan)

Μπάρνσλεϊ – Όλνταμ (12/04, 21:45): Την πρώτη της ήττα, έπειτα από τέσσερα παιχνίδια αήττητη υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Μπάρνσλεϊ από την Τσέστερφιλντ με 2-1, εντός έδρας. Έτσι η διαφορά από τα πλέι οφ αυξήθηκε στους έξι βαθμούς. Από την άλλη η Όλνταμ πήρε νίκη-ανάσα επί της Γουόλσολ με 1-0, στην έδρα της πετυχαίνοντας την τρίτη διαδοχική της επικράτηση και τέταρτη αγωνιστική αήττητη (3-1-0). Έχει χτυπήσει τρελή φόρμα η φιλοξενούμενος, αξίζει το ρίσκο στο «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (4.05 @ Betshop)