Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:00 και στις 18:00.

Σέφιλντ Γιουν. – Νορθάμπτον (31/12, 16:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι γηπεδούχοι είναι κλάσεις ανώτεροι και δύσκολα θα αφήσουν βαθμούς πίσω τους σήμερα. Μετριότατη ως τώρα η Νορθάμπτον, δεν δείχνει ικανή να κοντράρει τη Σέφιλντ.

Προγνωστικό: 1 (1.47 @ Magicbet)

Σάουθεντ – Τσάρλτον (31/12, 16:00): Από τρεις σερί νίκες που τους έβαλαν εντός εξάδας προέρχονται οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με την Τσάρλτον που μετρά μόλις μια επιτυχία στα επτά τελευταία. Θα πάμε και εδώ με την έδρα, καθώς η Τσάρλτον δύσκολα θα μπορέσει να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Magicbet)

Μπόλτον – Σκάνθορπ (31/12, 18:00): Ντέρμπι κορυφής είναι αυτό ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τη Σκάνθορπ να είναι στην πρώτη θέση και την Μπόλτον να είναι στην 3η. Μόλις δυο βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες, οι οποίες θα παραταχθούν με πρωταρχικό στόχο την αποφυφή της ήττας. Θα επιλέξουμε το Under 2,5, καθώς αναμένεται να κυριαρχήσει το πάθος και η δύναμη.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Magicbet)

Μπράντφορντ – Μπέρι (31/12, 18:00): Αμφότερες είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, με τη διαφορά ότι η Μπράντφορντ είναι στην 5η θέση και διεκδικεί την άνοδο, ενώ η Μπέρι είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Θα πάμε με τα πολλά τέρματα, καθώς οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά αμυντικά προβλήματα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Magicbet)

Μπρίστολ Ρόβερς – Γουίμπλεντον (31/12, 18:00): Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι δυο ομάδες, που μέχρι στιγμής δείχνουν ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο, χωρίς να έχουν καμία αγωνιστική σταθερότητα. Το αμφίσκορο φαντάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή και θα πάμε μαζί του.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Magicbet)

Φλίτγουντ – Όλνταμ (31/12, 18:00): Στο -3 από την εξάδα και τα πλέι οφ είναι η Φλίτγουντ, σε αντίθεση με την Όλνταμ που είναι στην τελευταία θέση και δεν μοιάζει ικανή να σώσει τη σεζόν και την κατηγορία. Λογικά θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι και εμείς θα τους εμπιστευτούμε.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Magicbet)

Όξφορντ – Γουόλσολ (31/12, 18:00): Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Όξφορντ, έχει ρεκόρ 3-1-1 στα πέντε τελευταία και σιγά σιγά κερδίζει θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα και στη μάχη για την παραμονή. Η Γουόλσολ από την πλευρά της ισοβαθμεί με τη σημερινή της αντίπαλο, με τη διαφορά ότι παρουσιάζεται πολύ χειρότερη το τελευταίο διάστημα. Αμφότερες έχουν έφεση στην επίθεση, έτσι θα επιλέξουμε το γκολ εκατέρωθεν που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Magicbet)

Πιτέρμπορο – Κόβεντρι (31/12, 18:00): Σε εξαιρετική κατάσταση είναι η Πιτέρμπορο τον τελευταίο μήνα, μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία και έχει φτάσει στην 8η θέση με 36 βαθμούς όντας στο -1 από την εξάδα και τα πλέι οφ. Η Κόβεντρι από την άλλη κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δεν δείχνει ικανή να πάρει αποτέλεσμα. Θα επιλέξουμε και εδώ τον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Magicbet)