Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Δώδεκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 15:00 και στις 17:00.

Σάουθεντ – Γουίμπλεντον (26/12, 15:00): Αμφότερες βρίσκονται λίγο κάτω από τη ζώνη των πλέι οφ και είναι αρκετά ασταθείς το τελευταίο διάστημα όντας ικανες για το καλύτερο και για το χειρότερο. Οι δυο ομάδες δείχνουν εξίσου κοντά στη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, έτσι θα επιλέξουμε το G/G που φαντάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Magicbet)

Μπόλτον – Σριούσμπερι (26/12, 17:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μπόλτον είναι κλάσεις ανώτερη και μέσα στο “σπίτι” της δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Θα πάμε με τους γηπεδούχους οι οποίοι με νίκη “πιάνουν” δυάδα και τις θέσεις που χαρίζουν την απευθείας άνοδο.

Προγνωστικό: 1 (1.42 @ Magicbet)

Μπράντφορντ – Σκάνθορπ (26/12, 17:00): Δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας κοντράρονται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τη Σκάνθορπ να οδηγεί την “κούρσα” και τη Μπράντφορντ να είναι στην 4η θέση. Δύσκολη η επιλογή σημείου, καλύτερα να απέχουμε μιας και οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες και ικανές για μια νέα επιτυχία.

Προγνωστικό: No Bet

Μπρίστολ Ρόβερς – Κόβεντρι (26/12, 17:00): Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν ρεκόρ 1-0-4 στα πέντε τελευταία. Παρουσιάζουν πολλά αμυντικά κενά στο παιχνίδι τους, έτσι η επιλογή του Over φαντάζει ως η καλύτερη.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Magicbet)

Φλίτγουντ – Μπέρι (26/12, 17:00): Από τις 27 Σεπτεμβρίου έχει να κερδίσει η Μπέρι και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε πόντο. Πολύ καλύτερη και πιο σοβαρή η Φλίτγουντ που κυνηγάει την εξάδα και τα πλέι οφ, μας “αναγκάζει” να πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Magicbet)

Μίλγουολ – Σουίντον (26/12, 17:00): Αμφότερες παρουσιάζουν αμυντικά κενά στο παιχνίδι τους, καταφέρνουν και βρίσκουν σταθερά όμως το δρόμο προς τα δίχτυα. Το Over στη μεταξύ τους κόντρα είναι πολύ πιθανό και το βρίσκουμε σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Magicbet)

ΜΚ Ντονς – Τσάρλτον (26/12, 17:00): Σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι, έχουν καταφέρει να βρεθούν στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και κόντρα στη μετριότατη Τσάρλτον οφείλουν να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο ώστε να ανασάνουν ακόμη πιο ελεύθερα. Θα επιλέξουμε και εδώ τον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Magicbet)

Όξφορντ – Νορθάμπτον (26/12, 17:00): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Όξφορντ, μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία και δείχνει ικανή να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Η Νορθάμπτον από την πλευρά της έχει ρεκόρ 1-05 στα έξι τελευταία και καλείται να ανακάμψει αν δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την εξάδα και τα πλέι οφ. Θα επιλέξουμε το αμφίσκορο, καθώς και οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Magicbet)

Πιτέρμπορο – Τζίλιγχαμ (26/12, 17:00): Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αποδίδουν ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Η επιλογή των πολλων τερμάτων φαντάζει ως η πιο ασφαλής, καθώς οι δυο ομάδες δείχνουν το ίδιο κοντά σε μια νέα επιτυχία και είναι δύσκολο να επιλέξουμε νικητή.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.65 @ Magicbet)

Πορτ Βέιλ – Γουόλσολ (26/12, 17:00): Μετριότατες και πλήρως ασταθείς είναι οι δυο ομάδες, έτσι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι να απέχουμε. Αμφότερες βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και παλεύουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Προγνωστικό: No Bet

Σέφιλντ Γιουν. – Όλνταμ (26/12, 17:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Σέφιλντ είναι κλάσεις ανώτερη και το πιο πιθανό είναι να έχει ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην ουραγό Όλνταμ. Σε περίπτωση νίκης, οι γηπεδούχοι θα διατηρηθούν εντός δυάδας.

Προγνωστικό: 1 (1.40 @ Magicbet)

Ρότσντεϊλ – Τσέστερφιλντ (26/12, 17:00): Φύση επιθετικές οι δυο ομάδες, αρέσκονται στο ανοιχτό παιχνίδι και συνήθως τα παιχνίδια τους έχουν αρκετά τέρματα. Η επιλογή του Over φαντάζει καλή και σε ικανοποιητικές αποδόσεις, μιας και οι δυο ομάδες είναι εξίσου ικανές για να φτάσουν στο τρίποντο.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Magicbet)