Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Δώδεκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 21:45.

Μπράντφορντ – Νορθάμπτον (22/11, 21:45): Αμφότερες είναι καλές αλλά όχι σταθερές τη φετινή σεζόν. Θα πάμε με το αμφίσκορο, καθώς είναι δύσκολο να επιλέξουμε σημείο ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Magicbet)

Μπρίστολ Ρόβερς – Τσάρλτον (22/11, 21:45): Σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα οι φιλοξενούμενοι, μετρούν τρεις νίκες στα πέντε τελευταία και δείχνουν ικανοί να συνεχίσουν νικηφόρα. Καλή αλλά ντεφορμέ η Μπρίστολ. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους που δίνονται σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (3.30 @ Magicbet)

Φλίτγουντ – Σριούσμπερι (22/11, 21:45): Σαφώς ανώτερη η Φλίτγουντ από την προτελευταία Σριούσμπερι, εντός έδρας προέρχεται από τέσσερις σερί επιτυχίες και έχει όλα τα φόντα να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί. Θα πάμε με τους γηπεδούχους που μοιάζουν να είναι πιο κοντά στη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Magicbet)

Μίλγουολ – Γουίμπλεντον (22/11, 21:45): Αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και είναι από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν δυνατά μια θέση στην πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ. Θα επιλέξουμε τα πολλά τέρματα, καθώς τόσο η Μίλγουολ, όσο και η Γουίμπλεντον διαθέτουν πιοτικές γραμμές κρούσης για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Magicbet)

ΜΚ Ντονς – Τσέστερφιλντ (22/11, 21:45): Εντός της επικίνδυνης ζώνης βρίσκονται οι δυο ομάδες, με τη διαφορά ότι η τελευταία Τσέστερφιλντ έχει μόλις 12 βαθμούς και λογικά η χρονιά δεν σώζεται. Ματς ζωής και θανάτου το σημερινό για τους γηπεδούχους, θα τους εμπιστευτούμε.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Magicbet)

Όξφορντ – Τζίλιγχαμ (22/11, 21:45): Στην απόλυτη μετριότητα κινούνται μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, που βρίσκονται σε 15η και 14η θέση αντίστοιχα. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές και δεν αποκλείεται στη σημερινή αναμέτρηση να αλληλοεξουδετερωθούν. Θα πάμε με την ισοπαλία που φαντάζει ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Προγνωστικό: Χ (3.55 @ Magicbet)

Πιτέρμπορο – Σκάνθορπ (22/11, 21:45):  Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με τη διαφορά ότι η Σκάνθορπ είναι πρώτη με 40 βαθμούς και προβάλει ως φαβορί για την απευθείας άνοδο. Θα επιλέξουμε τα πολλά τέρματα, καθώς οι δυο ομάδες είναι εξαιρετικές επιθετικά και αναμένουμε “ανοιχτό” παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Magicbet)

Πορτ Βέιλ – Όλνταμ (22/11, 21:45): “Άσφαιρη” στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα έχει μείνει η Όλνταμ, η οποία αν δεν αλλαξει κάτι άμεσα, λογικά θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο η Πορτ Βέιλ, κινείται στην απόλυτη μετριότητα μέχρι στιγμής. Θα πάμε με τα λίγα γκολ καθώς δεν αποκλείεται το παιχνίδι να έχει πολύ αργό και “κακό” ρυθμό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Magicbet)

Ρότσντεϊλ – Γουόλσολ (22/11, 21:45): Σε καλό “φεγγάρι” βρίσκεται η Ρότσντεϊλ, μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης και κόντρα στη μετριότατη Γουόλσολ έχει την ευκαιρία να διευρύνει αυτό το θετικό σερί. Θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Magicbet)

Σέφιλντ Γ. – Μπέρι (22/11, 21:45): Από τις ομάδες που εμπιστευόμαστε και μας δικαιώνει η Σέφιλντ, είναι κλάσεις ανώτερη από την Μπέρι και θέλει τη νίκη ώστε να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση. Δεν γίνεται να μην την επιλέξουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.37 @ Magicbet)

Σάουθεντ – Σουίντον (22/11, 21:45): Από δυο σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, από δυο σερί ήττες οι φιλοξενούμενοι. Είναι ούτως ή άλλως καλύτερη ομάδα η Σάουθεντ και στις αποδόσεις που δίνεται, θα προτιμηθεί.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Magicbet)

Μπόλτον – Κόβεντρι (22/11, 21:45): Σαφώς ανώτεροι οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην 3η θέση και θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να πλησιάσουν ή και να βρεθούν στην πρώτη δυάδα που χαρίζει την απευθείας άνοδο. Το κίνητρο είναι μεγάλο και η Κόβεντρι μετριότατη.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Magicbet)