Οι επιλογές στον στοιχηματισμό σε αθλητικά γεγονότα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Με γεωμετρική πρόοδο ανεβαίνει ο αριθμός των χρηστών που επιλέγουν να ποντάρουν online, ωστόσο πριν καταλήξουν, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Η επιλογή της ιστοσελίδας πρέπει να γίνει με γνώμονα τις παροχές της, αλλά και με βασική προϋπόθεση την άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.

Ένα απ’ τα must πλέον για τις ιστοσελίδες είναι η προσφορά της λειτουργίας cash-out, όπως επίσης και η συμβατότητα με κινητά τηλέφωνα και tablet, προκειμένου ο χρήστης να έχει πρόσβαση από οπουδήποτε βρίσκεται. Σημαντική παράμετρος είναι η πληθώρα επιλογών κατάθεσης χρημάτων (χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, Paysafe, Viva wallet κ.α.) και τέλος, να προσφέρει καλό πρόγραμμα επιβράβευσης.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα βρείτε στον νέο στοιχηματικό πάροχο Winmasters, που εμφανίστηκε στην Ελλάδα τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως κουβαλά εμπειρία αρκετών ετών σε ξένες αγορές, όπως η Κύπρος και η Ρουμανία. Έχει εισέλθει ιδιαίτερα δυναμικά στην αγορά της χώρας μας, προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών, απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη που γνωρίζουν τους κανόνες της αγοράς.