Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οκτώ αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (19/11) για τη 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, το “εξάποντο” παραμονής ανάμεσα στη Σάντερλαντ και τη Χαλ, αλλά και η λονδρέζικη κόντρα της Τότεναμ με τη Γουέστ Χαμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (14:30): Με νίκη πήγε στη διακοπή η Γιουνάιτεντ, επικρατώντας 1-3 εκτός έδρας της Σουόνσι. Αυτό είναι και το μοναδικό της “τρίποντο” στην τελευταία πεντάδα αγώνων της στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς είχαν προηγηθεί τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Η Άρσεναλ προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 στο “Έιμιρεϊτς” στο ντέρμπι με την Τότεναμ, παραμένοντας αήττητη στα 16 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (12-4-0). Δε μας πείθει καμία από τις δύο ομάδες, ώστε να τη στηρίξουμε να κερδίσει. Μία επιλογή θα μπορούσε να αποτελέσει το αμφίσκορο, αν και σε χαμηλές αποδόσεις.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.73 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι (17:00): Από τέσσερις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Κρίσταλ Πάλας, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της δέχθηκε εννέα γκολ, πέτυχε πέντε και σε όλα επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Under 3.5. Η Σίτι “γκελάρει” συνεχώς το τελευταίο διάστημα και είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της στην Πρέμιερ Λιγκ έχει πάρει μία μόνο νίκη (1-3-1-). Βέβαια, εκτός έδρας είναι αποτελεσματική, καθώς στις πέντε “εξόδους” της για το πρωτάθλημα φέτος έχει τέσσερις νίκες. Το “διπλό” έχει τον πρώτο λόγο, δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με over.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (2.12 @ Stoiximan)

Έβερτον – Σουόνσι (17:00): “Βαριά” ήττα με 5-0 από την Τσέλσι γνώρισε η Έβερτον, η οποία δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, έχοντας μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (1-2-4). Βέβαια, στο γήπεδό της είναι αήττητη φέτος σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (3-2-0). Η Σουόνσι παλεύει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τη μοναδική της νίκη φέτος να την παίρνει μακριά από το “Λίμπερτι”, επικρατώντας 0-1 της Μπέρνλι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι “κύκνοι” θα παλέψουν όσο μπορούν το παιχνίδι, έχουν συμπαθητική προϊστορία τα τελευταία χρόνια με την Έβερτον, “καίγονται” για βαθμούς και αξίζει να ρισκάρουμε στηρίζοντάς τους.

Προγνωστικό: Χ2 (2.40 @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (17:00): Η Σαουθάμπτον πήγε στη διακοπή έχοντας στην “πλάτη” την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Χαλ. Ήταν η τρίτη ήττα που υπέστη στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (2-1-3), ωστόσο στην έδρα της φέτος έχει ηττηθεί μόνο από την Τσέλσι. Η Λίβερπουλ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα φέτος και φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης. Δύσκολη η “έξοδος” στο Σαουθάμπτον, αλλά οι “ρεντς” φέτος δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέρμα. Το “διπλό” στο 2.05 παίζεται οριακά,

Προγνωστικό: 2 (2.05 @ Stoiximan)

Στόουκ – Μπόρνμουθ (17:00): Η διακοπή βρήκε τη Στόουκ σε εξαιρετική κατάσταση. Οι “πότερς” τρέχουν αήττητο σερί έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν στην έδρα τους πανηγύρισαν ισάριθμα “τρίποντα”. Η Μπόρνμουθ προέρχεται από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2), στα οποία, μάλιστα, σημείωσε μόλις ένα τέρμα. Μακριά από το γήπεδό της, δε, στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει πανηγυρίσει “τρίποντο” (0-2-3). Η Στόουκ έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Χαλ (17:00): “Αίμα και άμμος” στο “Στάδιο του Φωτός”, με την τελευταία Σάντερλαντ (5 β.) να υποδέχεται την 18η Χαλ (10 β.). Η Σάντερλαντ προέρχεται από την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα, την οποία την πέτυχε εκτός έδρας επί της Μπόρνμουθ, με 1-2. Από νίκη προέρχεται και η Χαλ, με 2-1 επί της Σαουθαμπτον, η οποία, μάλιστα, ήταν η πρώτη της μετά από τις 20 Αυγούστου σε επίπεδο πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί βάσει αποδόσεων, αλλά δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε μία ομάδα με ένα μόλις “τρίποντο” φέτος. Θα παλέψουν και οι δύο για τη νίκη, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο και δε θα ασχοληθούμε με αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.85 @ Stoiximan)

Γουότφορντ – Λέστερ (17:00): Η “βαριά” ήττα στο “Άνφιλντ” με 6-1 έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων της Γουτόφορντ, στους οποίους μετρούσε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Λέστερ, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Γουέστ Μπρομ. Οι “αλεπούδες” έχουν μεσοβδόμαδα παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ, υποδεχόμενοι την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου τους, την Κλαμπ Μπριζ. Με δεδομένο ότι έχουν προκριθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχουν μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, περιμένουμε τους εν ενεργεία πρωταθλητές σοβαρούς σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Stoiximan)

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ (19:30): Ευεργετική ήταν μάλλον η διακοπή για την Τότεναμ, καθώς στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις αγνοεί τη νίκη, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Βέβαια, στο πιο πρόσφατο ματς της πήρε θετικό αποτέλεσμα, καθώς ως τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί η εκτός έδρας ισοπαλία με την Άρσεναλ. Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, εδώ και δύο αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη (ήττα 2-0 από την Έβερτον, ισοπαλία 1-1 με Γουέστ Χαμ), ενώ μακριά από την έδρα της δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη (1-1-5 το ρεκόρ της φέτος σε όλες τις διοργανώσεις). Η Τότεναμ μεσοβδόμαδα δίνει πολύ κρίσιμο ματς στο Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι αποδόσεις του άσσου (1.53) είναι αστείες, αν κάτι θα επιλέγαμε από αυτο το ματς είναι το Under, το οποίο έχει εμφανιστεί έξι φορές στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς των “σπιρουνιών” σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.12 @ Stoiximan)