pamestoixima 030823

Τα προκριματικά του Europa Conference League συνεχίζονται και στο Pamestoixima.gr βρίσκεις τους αγώνες του ΠΑΟΚ και του Άρη με 0% γκανιότα** και Money Back*.

Την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League θέλουν να κλειδώσουν ΠΑΟΚ και Άρης, που παίζουν σήμερα (03/08) το δεύτερο ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει πιο δύσκολο έργο, καθώς στο πρώτο ματς στην έδρα του δεν κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αφού έμεινε στο 0-0 με την Μπειτάρ. Τώρα, στο “Teddy Stadium ” της Ιερουσαλήμ (03/08, 20:30) καλείται να κάνει την υπέρβαση και να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Αουγκούστο και ο Βιεϊρίνια. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ο Ρουμάνος προπονητής αναμένεται να κάνει δύο αλλαγές, με Αουγκούστο και Νάρεϊ να είναι στο βασικό σχήμα.

Με τον κόσμο του για την πρόκριση ο Άρης

Από την άλλη, το έργο των «κίτρινων» μοιάζει πιο εύκολο, αφού στο πρώτο εκτός έδρας ματς οι παίκτες του Απόστολου Τερζή κατάφεραν να βρουν σκορ (1-1). Τώρα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (03/08, 21:15) θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League μαζί με τον κόσμο τους. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου.

Το δίλημμα του προπονητή είναι αν θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 ή 4-3-3. Αν επιλέξει το πρώτο, τότε ο Ζουλ θα είναι στο βασικό σχήμα. Αλλιώς, θα είναι ο Ρουπ στην ενδεκάδα. Απών είναι ο Μπράμπετς και αμφίβολος ο Κάρλσον.

Οι αναμετρήσεις – τελικοί των ΠΑΟΚ και Άρη παίζουν δυνατά στο Pamestoixima.gr! Εκεί, βρίσκεις τα παιχνίδια με 0% γκανιότα** και Money Back* στο 0-0. Κι όχι μόνο, βέβαια, αφού υπάρχει και πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, για να φτιάξεις το δελτίο σου όπως θες.

Δράση και προσφορές καθημερινά στο Pamestoixima.gr

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr με νέες δυνατότητες και σούπερ προσφορές*. Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1* σε περιμένουν να φτιάξεις το δελτίο σου, όπως εσύ θες, αλλά και πλούσιο Live Streaming, για να μην χάνεις λεπτό από τη δράση!

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα – 0% γκανιότα» έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».