wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
estoril-santa-klara

Με 1.05 – 2.94 xGoals έμεινε στο 0-1 το ματς στα Φερόε για να πάει κουβά το 2 & Over 3.5 της Κροατίας, αλλά το combo στην Κοπεγχάγη… βγήκε με τα τσαρούχια. 0-0 & με 8 κάρτες το Under 3.5 γκολ & Over 3.5 κάρτες στο ΔανίαΣκωτία.

Στις -11 μονάδες το ταμείο της Παρασκευής και πάμε σε πιο γνώριμα λημέρια.

Εστορίλ – Σάντα Κλάρα

Εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Liga Portugal.

Δίχως νίκη και οι δύο ομάδες μετά τις τρία πρώτα παιχνίδια, πληρώνουν διαφορετικές αδυναμίες. Η Εστορίλ είναι αλέγρα επιθετικά, αλλά δεν έχει καμία ασφάλεια στα μετόπισθεν δεχόμενη 6 γκολ, την ώρα που η Σάντα Κλάρα βλέπει το αντίπαλο τέρμα σαν σπιρτόκουτο, αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε σχεδόν 300 αγωνιστικά λεπτά.

Δικαιολογημένα μοιρασμένες οι αποδόσεις σε νικητή, δείχνει αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.00, υπολογίζοντας ότι η Εστορίλ έχει επιθετική ταυτότητα, απουσίες στον άξονα και μπορεί να συμπαρασύρει σε γρήγορο τέμπο τους νησιώτες που διαθέτουν την ποιότητα για να αντιδράσουν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:30 | Εστορίλ – Σάντα Κλάρα  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.00)