Ο ΟΤΕ σχεδιάζει κανονικά την είσοδο στο Online Στοίχημα!

ote stoixima

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει συνέπειες στο χώρο των επιχειρήσεων. Αυτό ισχύει και για τον ΟΤΕ, με Μιχάλη Τσαμάζ να απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με τα σχέδια της εταιρίας αυτήν την περίοδο. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ μίλησε και για το μπάσιμο της εταιρίας στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Σύμφωνα με τα λόγια του κ.Τσαμάζ, δεν αποκλείεται σύντομα τα παμε στοιχημα προγνωστικα να αποκτήσουν σύντομα ακόμα έναν «φίλο».

Δίχως αλλαγές λοιπόν, θα συνεχιστεί ο προγραμματισμός για την είσοδο του ΟΤΕ στην αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος, δεδομένου ότι ο κ. Τσαμάζ ξεκαθάρισε ότι η συνεργασία με την Intralot συνεχίζεται απρόσκοπτα.

«Η απόφαση για την είσοδο στο διαδικτυακό στοίχημα ελήφθη το 2018, η συνεργασία με την Intralot παραμένει, έχουν ήδη συσταθεί ομάδες και από τις δύο πλευρές οι οποίες συνεχίζουν να εργάζονται», ανέφερε ο επικεφαλής του ΟΤΕ.

Οι σκέψεις του ΟΤΕ για είσοδο στο online στοίχημα ήταν γνωστή εδώ και καιρό. Η κρίση του κορωνοϊού προκάλεσε σκέψεις γενικά για τις επενδύσεις της εταιρίας. Παρόλα αυτά, από τα πλέον επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε ότι ο ΟΤΕ συνεχίζει κανονικά να σχεδειάζει το μπάσιμό του στη βιομηχανία του online betting. Οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μένει… Σπίτι και ο ΟΤΕ

Ειδική αναφορά στους εργαζόμενους του ομίλου ΟΤΕ έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος είπε ότι το δώρο Πάσχα θα καταβληθεί κανονικά. Όπως πρόσθεσε ο κ. Τσαμάζ, το 80% από το σύνολο των 13.000 εργαζομένων που απασχολούνται στην εταιρεία εργάζεται από την ασφάλεια του σπιτιού του.

Εντυπωσιακή χαρακτήρισε την προσπάθεια της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημοσίου. Ο επικεφαλής του ΟΤΕ υπογράμμισε ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης υλοποιούνται με ταχύτητα δεδομένης της γραφειοκρατίας.

Συμβολή ΟΤΕ στην αντιμετώπιση κρίσης

Ο Μιχάλης Τσαμάζ τόνισε ότι η συμβολή του ομίλου ΟΤΕ στην αντιμετώπιση της κρίσης ανέρχεται σε 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ο ΟΤΕ έχει διαθέσει 2 εκατομμύρια ευρώ για το εξοπλισμό 110 κλινών ΜΕΘ με μόνιτορ, ενώ έχει χρηματοδοτήσει και την προμήθεια 24 αναπνευστήρων.

Πηγή: iefimerida.gr