Νταϊνάμικ – Άιγκλ Νουάρ στη Bet365 με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής στη Ligue A στο Μπουρούντι, η Νταϊνάμικ φιλοξενεί την Άιγκλ Νουάρ (17:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Επιστροφή στις νίκες για τη Νταϊνάμικ, μετά και την ήττα από την Ρουκίνζο (1-0 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Ολιμπίκ Σταρ, της οποίας και επικράτησε με 0-1. Σημειώθηκε No Goal και Under 2.5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στα έξι πιο πρόσφατα εντός της στη διοργάνωση, πανηγύρισε μόλις μια φορά τη νίκη, μετρώντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Άιγκλ Νουάρ, έχοντας προηγηθεί εκείνη επί της Αθλέτικο Ολιμπίκ (1-5 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Μπουμαμουρού, της οποίας και επικράτησε με 0-1. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός της στη διοργάνωση, πανηγύρισε ισάριθμες φορές το διπλό.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις