novibet 120823

Αναμονή τέλος: Η Premier League επέστρεψε και η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι και την κατάκτηση του τροπαίου στο Community Shield, η Άρσεναλ ξεκινά τη μάχη για το πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τη Νότιγχαμ Φόρεστ (14:30). Οι Λονδρέζοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και στην Premier League έχοντας την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί, κόντρα σε μία ομάδα που προβλημάτισε αρκετά στα φιλικά. Είναι χαρακτηριστικό πως η Νότιγχαμ «έγραψε» τέσσερις ήττες σε επτά παιχνίδια στην προετοιμασία και πως πριν λίγες μέρες έχασε με 5-0 από τη Ρεν.

Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον (17:00) είναι ιστορικό και μοναδικό για τη Λούτον. Οι νεοφώτιστοι θα παίξουν στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1991/1992 και φυσικά στοχεύουν στην παραμονή τους, κάτι που δεδομένα θα είναι αρκετά δύσκολο με βάση το μπάτζετ και την απειρία τους. Η Μπράιτον ήταν σίγουρα η μεγάλη έκπληξη της περσινής χρονιάς τερματίζοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα θέλει να συνεχίσει και φέτος στο ίδιο τέμπο. Η αποχώρηση του Αλέξις ΜακΆλιστερ και του Ρόμπερτ Σάντσες άφησαν κενά στο κέντρο και στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει στο ρόστερ ο Μόϊσες Καϊσέδο.

Χρονιά απαιτήσεων είναι αυτή που ξεκινά για τη Νιούκαστλ. Η ομάδα της Βόρειας Αγγλίας πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία πέρσι και η 4η θέση εξασφάλισε παρουσία στους ομίλους του Champions League. Οι «καρακάξες» κράτησαν σχεδόν όλους τους παίκτες του βασικού κορμού τους (εκτός από τον Αλέν Σαιν – Μαξιμέν που αποχώρησε για την Αλ-Αχλί) και, παράλληλα, ενισχύθηκαν με τους Σάντρο Τονάλι, Χάρβι Μπαρνς και Τίνο Λιβραμέντο. Στο πρώτο ματς της φετινής Premier League, η Νιούκαστλ υποδέχεται την Άστον Βίλα, η οποία κέρδισε πέρσι ευρωπαϊκό εισιτήριο τερματίζοντας στην 7η θέση. Οι φιλοξενούμενοι του Ουνάι Έμερι εντυπωσίασαν στις μεταγραφές με τις κινήσεις των Μούσα Ντιαμπί, Πάου Τόρες και Γιούρι Τίλεμανς.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.