novibet euroleague 131023

Η 2η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται με σπουδαίες αναμετρήσεις.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (21:15) στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής όπου τίθενται αντιμέτωποι οι δύο πρώτοι των δύο τελευταίων σεζόν στην κανονική περίοδο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού (78-88) στην πρεμιέρα, με κορυφαίο τον Πίτερς που ήταν και MVP της αγωνιστικής (31 στην αξιολόγηση), θέλει να κάνει το 2/2 ενώπιον του κοινού του που θα γεμίσει το γήπεδο, παρά τη σημαντική απουσία του ΜακΚίσικ.

Αντίστοιχα στο 2/2 στοχεύουν και οι ανανεωμένοι Καταλανοί του Ρόζερ Γκριμάου που είχαν επίσης νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στην Εφές (91-74), ωστόσο μετρούν τρεις σερί ήττες απέναντι στους «ερυθρόλευκους» στην κανονική περίοδο.

Στο Πριγκιπάτο η Μονακό περιμένει τη Βίρτους Μπολόνια (20:00) με αμφότερες να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη.

Οι ενισχυμένοι Μονεγάσκοι δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα απέναντι στη Βαλένθια (70-65), μένοντας πολύ χαμηλά σε παραγωγικότητα και στο «σπίτι» τους θέλουν να αλλάξουν την εικόνα.

Από την πλευρά της η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ηττήθηκε από την Ζαλγκίρις στην Μπολόνια (79-82) εξαιτίας του πολύ κακού φινάλε στο ματς (14-24 στην 4η περίοδο) και αναζητά το «διπλό» στην πρώτη εξόρμηση της σεζόν.

Στην «Fonteta» τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες που μπήκαν με το δεξί στον «μαραθώνιο», με τη Βαλένθια να φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε (21:30).

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού μετά την επικράτηση επί της Μονακό (70-65) θέλει να κάνει το 2/2 απέναντι σε άλλη μία ομάδα με υψηλούς στόχους, αρχίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη φετινή διοργάνωση.

Η τουρκική ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη άρχισε επίσης ιδανικά την κανονική περίοδο απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (85-82) με Έλληνες πρωταγωνιστές, καθώς Παπαγιάννης και Ντόρσεϊ είχαν 15 πόντους έκαστος και ποντάρει να συνεχίσει αντίστοιχα και επί ισπανικούς εδάφους.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.