novibet 281023

Σπουδαίο ντέρμπι στην Ισπανία: Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μονζουίκ» (17:15) και o νικητής θα πάρει… κεφάλι στη μάχη για τον τίτλο στη La Liga.

Το πρώτο φετινό Clasico θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη και αναμένεται – όπως πάντα – με μεγάλο ενδιαφέρον. Η Μπαρτσελόνα (24β.) δεν έχει ηττηθεί ακόμα στο πρωτάθλημα (7 νίκες, 3 ισοπαλίες), όμως βρίσκεται πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ (25β.), που μετρά 8 νίκες στις πρώτες δέκα αγωνιστικές της La Liga. Έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι το αποτέλεσμα του πρώτου μεταξύ τους φετινού ντέρμπι θα δώσει προβάδισμα – κυρίως ψυχολογικό – σε όποιον καταφέρει να κυριαρχήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης.

Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αφού εκτός δράσης είναι σίγουρα οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ζουλ Κουντέ, Ραφίνια και Σέρτζι Ρομπέρτο. Το θετικό για τον Τσάβι, που είχε την ευκαιρία να προχωρήσει σε rotation στη νίκη επί της Σαχτάρ (2-1) στο Champions League, είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον κομβικό Πέδρι, όπως και τον Ζοάο Φέλιξ.

Στην άλλη μεριά, η Ρεάλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στο σερί εφτά αγώνων χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα, οι Μαδριλένοι κέρδισαν εκτός έδρας τις Νάπολι (3-2) και Μπράγκα (2-1), όπως και την τρομερή φέτος (25β.) Τζιρόνα (3-0). Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ βρίσκεται στο προσκήνιο σκοράροντας συνεχώς (11 γκολ σε 12 αγώνες), όμως αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και η παρουσία του στο ντέρμπι συνοδεύεται με ερωτηματικό.

Ο Κάρλο Αντσελότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, όμως δεν υπολογίζει στους Χοσέλου και Ντάνι Θεμπάγιος, όπως φυσικά και στους μακροχρόνια απόντες Έντερ Μιλιτάο, Τίμπο Κουρτουά και Αρντά Γκιουλέρ.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα των προηγούμενων ντέρμπι, η Μπαρτσελόνα μετρά τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα επίσημα παιχνίδια της κόντρα στη Ρεάλ. Επίσης, η ομάδα του Τσάβι κέρδισε τους Μαδριλένους με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Ιουλίου.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στo Clasico

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.