novibet logo

Χριστουγεννιάτικο ντέρμπι κορυφής στην Premier League, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται την Άρσεναλ (19:30) στο «Anfield».

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την Boxing Day που καθηλώνει, το πρόγραμμα της Premier League περιλαμβάνει άλλο ένα παιχνίδι που καθηλώνει.

Ένα ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει ποια ομάδα θα παραταχθεί στην στροφή της Boxing Day ως πρωτοπόρος της κατάταξης. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες (39 η Άρσεναλ, 38 η Λίβερπουλ) που θέλουν το «τρίποντο» για την πρώτη θέση και την ψυχολογία.

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ καλούνται αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, σε αντίθεση με το τελευταίο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμεινε στο 0-0 παρά τις πολλές ευκαιρίες, αποτέλεσμα μάλιστα που τους έριξε από την κορυφή.

Μάλιστα δεν βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά φέτος έπειτα από 25 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις κι ενώ διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην Premier League (36 γκολ, έναντι 35 της Άρσεναλ).

Ισχυρός «σύμμαχος» της αήττητης στο Anfield (7-1-0) Λίβερπουλ είναι η παράδοση, καθώς την τελευταία δεκαετία είναι αήττητη στο πρωτάθλημα όταν υποδέχεται τους Λονδρέζους.

Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι το σκορ ήταν 2-2, με τους «κανονιέρηδες» να χάνουν προβάδισμα δύο γκολ και φέτος να στοχεύουν στο… σπάσιμο της δεκαετούς «κατάρας» με το πρώτο «διπλό» μετά το 2012 (0-2) ώστε τα Χριστούγεννα να τους βρουν στην κορυφή.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα χάρη στο 2-0 επί της Μπράιτον επανήλθε στην πρώτη θέση της κούρσας, αντιδρώντας με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα από την Άστον Βίλα (1-0), παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που έχει γίνει μόνο στην ήττα 1-0 από τη Νιούκαστλ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.