novibet 280823

Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα στο ποδοσφαιρικό μενού της Δευτέρας με σπουδαία παιχνίδια στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Για τη 2η αγωνιστική της Serie A, η Κάλιαρι υποδέχεται την Ιντερ (21:45) σ’ ένα ματς που κρύβει κινδύνους για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι διψούν για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού τελευταία φορά που «χαμογέλασαν» απέναντι στους «νερατζούρι» ήταν τον Ιανουάριο του 2020 (1-1 στο Μιλάνο), κι έκτοτε μετράνε τέσσερις σερί ήττες. Στην πρεμιέρα της έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Τορίνο παρουσιάζοντας αμυντική προσήλωση. Η Ίντερ μπήκε με το «δεξί» στις εγχώριες υποχρεώσεις της (2-0 την Μόντσα) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι στοχεύει στην επιστροφή της στην κορυφή και η «γκέλα» απαγορεύεται σε μια έδρα που μετράει έξι νίκες στις επτά τελευταίες επισκέψεις της.

Λίγο αργότερα (22:30) Ράγιο Βαγιεκάνο και Ατλέτικο Μαδρίτης μας υπόσχονται ένα ματς «θρίλερ» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη LaLiga. Οι γηπεδούχοι υπό τις οδηγίες του Φραντσίσκο Ροντίγκεζ έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση με δύο νίκες και μηδέν παθητικό εκτός έδρας με Αλμερία και Γρανάδα. Η αυτοπεποίθηση όλων είναι στα ύψη και μεγάλος τους στόχος είναι να νικήσουν τους Μαδριλένους για πρώτη φορά μετά το 2013! Η Ατλέτικο με μία νίκη (3-1 την Γρανάδα) και μία ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Μπέτις δεν θέλει από τις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος να χάσει την επαφή της με την κορυφή. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιθετικά στηρίζεται στους Ντεπάι, Γκριεζμάν, ενώ εκτός πλάνων έχει τεθεί ο Ζοάο Φέλιξ!

Στην Πορτογαλία το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με το παιχνίδι (22:15) ανάμεσα σε Ρίο Άβε και Πόρτο. Οι «δράκοι» είναι το μεγάλο φαβορί και μετά το δύο στα δύο θέλουν να αποδείξουν ότι το περσινό πάθημα τους έγινε μάθημα. Για την ιστορία την περασμένη σεζόν η Ρίο Άβε νίκησε με 3-1 την Πόρτο και την πλήγωσε βαθμολογικά σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.