novibet logo

Τελικός με προορισμό την τελική φάση του Euro 2024! H Ελλάδα την Τρίτη (19:00) παίζει τα ρέστα της στην Τιφλίδα απέναντι στην Γεωργία και είναι αποφασισμένη να τσεκάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Η οικοδέσποινα Γεωργία στον τελικό των play offs απέναντι στην «γαλανόλευκη» έχει τεράστιο κίνητρο. Συγκεκριμένα φιλοδοξεί να πάει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και παράλληλα να κάνει πρεμιέρα σε μια μεγάλη διοργάνωση. Οι ποδοσφαιριστές του Βίλι Σανιόλ την Πέμπτη νίκησαν 2-0 το Λουξεμβούργο με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μπούντου Ζιβζιβάτζε. Πλέον έχουν μπροστά τους μια μοναδική ευκαιρία για να γράψουν ιστορία. Το μεγάλο αστέρι της Γεωργίας, Χβίτσα Κβαρατσκέλια, κόντρα στην Ελλάδα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, αφού με το Λουξεμβούργο εξέτισε την ποινή του.

Η Εθνική ομάδα διψάει για νίκη- πρόκριση στο Euro 2024. Το δέλεαρ της επιστροφής σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης μετά το Μουντιάλ του 2014 είναι τεράστιο. Αυτό φάνηκε και την Πέμπτη κόντρα στο Καζακστάν όταν οι ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια επικράτησαν με 5-0. Η «γαλανόλευκη» πάνω στο χορτάρι μοίρασε υποσχέσεις και με πρωταγωνιστές τους Πέλκα, Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Μασούρα και Κούρμπέλη έδειξε ότι είναι αποφασισμένη για την μεγάλη πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το παρελθόν των δύο ομάδων είναι σε «γαλανόλευκο» φόντο. Γεωργία και Ελλάδα έχουν συναντηθεί 8 φορές. Η Εθνική ομάδα είναι αήττητη και μετράει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες. Στην τελευταία επίσκεψη στην Τιφλίδα το 2021, η Ελλάδα νίκησε 2-0 με σκόρερ τους Μπακασέτα και Πέλκα.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα Play offs του Euro 2024.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.