novibet φενερμπαχτσε ολυμπιακοσ 021123

Η 6η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague ξεκινά με ένα μεγάλο ντέρμπι: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε (19:45) στο «Ulker Sports And Event Hall» της Τουρκίας.

Μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι της Basket League από τον Παναθηναϊκό (54-66), ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει αντίδραση και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague αυτήν την εποχή.

Είναι χαρακτηριστικό πως η παρέα των Γιώργου Παπαγιάννη, Νικ Καλάθη και Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στο 4-1 μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές στη διοργάνωση, έχοντας κερδίσει την Αρμάνι Μιλάνο (85-82), τον Παναθηναϊκό (83-69), την Βιλερμπάν (101-86) και την Μπάγερν Μονάχου (76-67). Επίσης, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μετρά έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, δίνοντας συνέχεια στις νίκες επί της Εφές (75-57) και Παρτιζάν (98-94). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα, αφού εκτός δράσης παραμένουν οι Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο έμπειρος φόργουορντ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις λόγω τενοντίτιδας, ενώ η επάνοδος του εκρηκτικού γκαρντ αναμένεται μέσα στις επόμενες δέκα μέρες.

Έτσι, το βάρος στη ρακέτα θα πέσει ξανά στους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουσταφά Φαλ και Άλεκ Πίτερς, κάτι που σίγουρα θα «τσεκάρει» για τα πλάνα του ο Δημήτρης Ιτούδης, που διαθέτει αρκετές λύσεις στην front line του με τους Γιώργο Παπαγιάννη, Σερτάκ Σανλί και Τζόναθαν Μότλεϊ.

Βέβαια, στην άλλη μεριά, η Φενέρ πρέπει να αφήσει πίσω της την κακή παράδοση των τελευταίων ετών στα ματς με τον Ολυμπιακό: Είναι χαρακτηριστικό πως οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν έξι νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους κόντρα στους Τούρκους, ενώ στην πιο πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε της Φενέρ με 84-72.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.